maanantai 11. tammikuuta 2010

Ma 11.01 Palauttavaa

Aamulla golkentällä ainoastaan 6km. Kulku olisi ollut enempäänkin, vaikka takana oli raskas viikonloppu ja hieronta, mutta järki voitti ;) Päivä menikin sitten täysin lepäillessä. Aamupäivällä kävin tunnin verran lukemassa maaninkavaaraa ulko terassilla. Ensimmäistä kertaa ilman paitaa ja poltin etupuolen aika lahjakkaasti. Eilen paloi otsa ja nenä jo toista kertaa. Taitaa taas kuoriutua... Täällä ei ole tapana juosta lennkkejä ilman paitaa joten täytyy kunnioittaa paikallisia tapoja ja pitää itsekkin lenkillä paita päällä.
Lounaalla kävimme hyväsi havaitussa kiinalaisessa. Tällä kertaa osasimme jo tilata sopivat annokset ettei jäänyt kovin paljon yli ;)
Iltalenkkinä Miikan kanssa kevyt 10km +4x100m. Nyt oli jo tämän leirin alhaisimmat keskisykkeet(143). Päivällisen kävimme juuri syömassä golg-clubilla. Ensimmäinen pizza ja olut, aah. Ensimmäistä kertaa jäi pizzaa syömäti. Se tosin olikin kaikilla mahdollisilla täytteillä ja juustoa riitti...
Huomenna olisi ollut mahdollisuus mennä päästadionille, mutta sillä olisi pitänyt olla jo klo 7(suomen aikaan klo 6), niin taidan passata ja tyytyä aamulenkkiin golgkentällä.


Tutustu videoiden avulla Windows Live tuotteisiin. Opi mestariksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti