lauantai 16. tammikuuta 2010

La 16.01

Onneksi löydettin iltalenkillä toimiva pankkiautomaatti. Herätettiin taas hieman huomiota juoksemalla miltein "keskustassa" välillä kävelyteillä ja välillä ajoradalla. Juoksua ok tuntumalla 12km keskisykkeellä 140.

Tämän päivän aamulenkkinä kevyt 9km. Ihmettelin lenkillä että miten lenkin keskivauhti pysyy koko ajan samana. Olin painanut vahingossa kellon pysäytysnappulaa kun piti painaa väliaikaa.

Tänään on ensimmäinen puolipilvinen päivä sitten tänne saapumisen. Eli juoksun kannalta erinomainen keli. Toivottavasti pysyy pilvessä iltapäivälle asti kun menemme Sulultan tasangolle.

 

Ei vedossa loppuaika ole niinkään tärkeä kuhan se vaan on parempi kuin vastapuolen ;) Toisaalta jos juoksen ennätykseni ja AS juoksee vielä paremmin, niin maksan ihan mielelläni se tuopin ;)

 

Siinä Skylark on oikessa että mara on mara, mutta kun kaikki natsaa kisassa, mikä on erittäin harvinaista, tulos voi olla normikuntoon nähden yllättävänkin hyvä. Mikään ei kuitenkaan tule ilmaiseksi…

 

Hyvä että kuvat tuli blogiin. Aikaahan see taas otti ja kuvia joutui pienentämään valtavasti.



Tutustu videoiden avulla Windows Live tuotteisiin. Opi mestariksi.

1 kommentti:

  1. Mun mielestä kannattaa olla niin hyvässä kunnossa että kanttaamallakin kulkee - eipä tarvii odotella lauantaita ja lottoarvontaa... niin kuin mä teen

    VastaaPoista