tiistai 5. tammikuuta 2010

Ti 05.01

Koskahan viimeksi päivitin. Ehkä eilen aamulla. Täällä menee päivät välillä sekaisin. En edes tiedä onko plogi päivittynyt kun sitä ei pääse katsomaan. Noh, ehkä on...
Eilen illalla 10km poliisiklubin jalkapallokenttää ympäri. Tuli siihen tietenkin juoksu sinne ja takaisin ettei nyt sitä kymppiä kokonaan kenttää kierretty ;) Päälle pari terävää vetoa. Tuntuma ihan hyvä.
Tänä aamuna klo 6:30 golkentällä 12km. Kun kentän kiertää reunoja myöten niin matkaksi tulee 2,7km. Varusteena shortsit t-paita ja ohut kisailijoiden takki. Varustus muutoin hyvä mutta sormia meinasi palella. Ensimmäiset golffaajat tulee jo ennen seitsemää joten tarkkana siellä saa olla. Lenkin jälkeen aamupalalle(ennen lenkkkiä yksi banaani) ja sitten hieman elpymään. Päivällä käytiin hieman shoppailemassa. Itselle ei kyllä tarttunut muuta kuin uusi lompakko. Pankissa käynti oli kyllä aikamoinen show. Kun ei siihen hätään löydetty pankkkiautomaattia piti rahat ottaa kortilla tiskiltä. Sovittiin että Miika nostaa minullekkin kun homma näytti menevän niin vaikeaksi. Pelkässä rahan nostosssa meni varmaan kolme varttia. Hotellilla ei sitten ehtinytkään paljoa huilimaan kun piti lähteä lenkille ennen kuin tulee pimeä. Pimeä tulee täällä noin 18:30. Käytiin hieman seikkkailemasa ja kilsoja tuli hieman enemmän(14.5) kuin oli tarkoitus ja pimeä yllätti loppumatkasta. Onhan se hieman hurjantuntuista vetää pimeässä ilman katuvaloja kapeaa katua kun autoja tulee koko ajan vastaan ja ne ei paljoa västele. Hengissä kuitenkin selvittiin ;)
Sykkeet on hieman jo laskeneet. Aamun keskisyke 147 ja iltasella 146. Mäessä ne tosin nousee vielä ihan entisenlaisesti. Aikaiset aamulenkit on tosi raskaan tuntuisia mutta iltasella kulkee jo huomattavasti kevyemmin. Huomenaamuna on tarkoitus taas laittaa kello soimaan 6:10 ja siirtyä golfkentälle hölkkäämään. Sinne ei ole matkaa kuin noin 0,5km. Miika menee taksilla kaupungin ulkopuolelle vetämään vauhdikkaampia mutta minä tyydyn tähän lähiseutuun. Huomenna voisi sitten taas mennä sinne 2750m:n korkeuteen... Nyt tämä hotelli on noin 2350m:n korkeudessa eli ihan inhimillinen korkeus jossa tosin saa haukkkoa sitä happea "tosissaan".



Uusi Spaces ja 25 Gt ilmaista SkyDrive tallennustilaa. Lataa Live paketti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti