perjantai 15. tammikuuta 2010

Pe 15.01 Mistä sais rahaa...

Eilen illalla ennen pimeää 20km josta 12km metsässä polkuja. Tai eipä niitä polkuja tarvinnut etsia kunhan vaan juoksi johonkin suuntaan, niin juostavaa alustaa löytyi riittävästi. Hieman nuo mäet alkaa vetämään reisiä tukkoon...
Tänä aamuna kevyt 12km ihan ok tuntumalla. Pieneen vastamäkeen, jota suomessa ei edes huomaisi, reidet hieman tökki mutta ei pahasti.

Aamulenkin ja aamupalan jälkeen hurautimme taksilla(60bir=3e) päästadionille jossa oli clubien karsintakilpailut. Johan oli taas juoksijoita. Koetan saada jonkun kuvan liitteeksi. Kisan päätyttyä kävimme pannu-pizzalla. Päätarkoitus reissulle eli pankkiautomaatin löytyminen jäi haaveeksi. Ihme että täällä on niin vähän automaatteja vaikka kaupungissa on ihmisiä melkein yhtä paljon kuin koko suomessa! Toivottavasti se automaatti löytyy iltalenkillä, muutoin alkaa painonpudotus ;)

Saatiinhan se Tumppi hereille ;)
AS:lle: ei ole tarvetta alkaaa vielä uhoamaan. Ei 3-4 viikon harjoittelulla vielä kuuhun mennä. Hampurin lentoliput on kuitenkin jo hommattu joten tavoitteeta riittää vielä lopputalvellekkin. Voidaanhan me tietenkin lyödä keskinäinen veto siitä että kumpi juoksee maratonilla kovempaa. Minulle kelpaa aina helpot tuopit ;) Ai hitsi, taisi mennä uhoamisen puolelle ;)

Laitankin kuvat eri meiliin, koska läpimeno on aina epävarmaa...


Uusi Spaces ja 25 Gt ilmaista SkyDrive tallennustilaa. Lataa Live paketti.

1 kommentti:

  1. Se ei pelaa, joka pelkää..eli kiinni veti!

    AS

    VastaaPoista