torstai 7. tammikuuta 2010

To 07.01 Leirin pisin lenkkki tähän mennessä

Illalla max 8 kevyt vaihtui kevyeksi 10km:ksi. Tutustuttiin hieman lähikatuihin. Yritettiin jopa yhdelle ruohuttuvalle murskakentälle juoksemaan mutta ei saatu vartijalta lupaa. Täällä on kaikki niin byrokraattista... Ihan hyvä kulku kuitenkin. Illalla pakolliset pastat naamaan läheisesssä pienessä kuppilassa. Pasta-annoksen hinta noin 20 birriä eli vähän yli euron ;) Meidän hotellissa sama annos noin 40 birriä.
Täänä aamuna Miikan ja Henokin kanssa "lähimetsässä", jonne oli matkaa noin 3.5...4km, 17km. Henok meni halvoilla takseilla(n. 3...5birriä) koska asfaltti ei sopinut hänen jaloilleen. Me Miikan kanssa juostiin sinne, josta Henok opasti meidät metsään. Metsässä risteilee polkuja mutta niitä ei tarvitse käyttää koska maaperä on niin tiivistä ja aluskasvillisuutta ei ole. Hyvä paikka juosta vaikka jatkuva mutkittelu(paikallinen tapa) ja kumpareet nostaakin sykettä aika hyvin. Tällä hetkellä kevyiden lenkkien vauhdit on asettuneet 4.48...4.55 tasaisella tiellä, mutta maastossa ei edes kannata katsella kilometrivauhteja. Katsoo vaan Garminista että kilometrit jotakuinkin täyttyy. Maastossa tosin kun jatkuvasti mutkitellaan kilometrimäärätkään ei pidä ihan paikkaansa mutta so what...

Tänään täällä on paikallinen Joulu, paitsi Muslimeilla joita täällä on melko paljon. Taitaa koko hotellin henkilökuntakin olla Muslemeita. Henok kutsui meidät tänään kotiinsa luonaalle ja tapaamaan perhettään, joten on jo aika valmistautua lähtöön... Tänään voisi jättää iltalenkin väliin hyvällä omallatunnolla.


Windows puhelimella saat enemmän vastinetta rahoillesi. Vertaile tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti