lauantai 9. tammikuuta 2010

La 09.01 Leirin pisin lenkki ja eka kerran kovempaa

Eilen olimme "taas" Sulultalla(k2750). Vetelin nurmikolla ja metsässä ensiksi noin 12km ja kävin välillä taksilla juomassa hieman vettä. Miikalla oli vielä treeni kesken joten sovin että  lähden juoksemaan tietä pitkin poies päin. Asfalttitien vieressä oli sopivasti tilaa juosta eikä tarvinnut koko ajan pelätä autoja. Juuri ennen ylämäkeä sitten taksi/pojat saivat minut kiinnni. Siinä olisikin ollut nousemista sillä mäen korkein kohta olisi ollut 2855m ;) Joku kerta lähden sen verran aikasemmin että  ehdin nousta sen mäen ja vielä juosta jonkin matkaa alamäkeäkin. Oli viisas tempppu jättää aamulenkki kutoseen ja juosta ilalla sitten kehittävämpi lenkki.

Tänä aamuna golf kentällä huomattavasti paremmalla tuntumalla kuin eilen aamuna. Jätin kuitenkin kolmeen kierrokseen(9km) koska tiesin iltasella olevan pidemmän lenkin. Aamupäivästä lähdimme käymään Afrikan suurimmalla "torilla". Emme tosin käyneet kuin pienen otoksen siitä. Rahapussista ja kamerasta kannatti pitää hyvää huolta vaikka täällä Etiopiassa onkin vähän taskuvarkaita. Jotain pieniä helyjä ja paita tarttui käteen...

Iltalenkille noin 16:30. Nelisen kilsaa asfalttia ja sitten pääsimme puikahtamaan poluille ja metsään. Siellä taas ei kannattanut tuijotella kilometrivauhteja... Kuunteli vaan hengitystä niin tiesi tehoja olevan pelisssä. Eräässä isommassa mäessä kun katsoimme viisaammaaksi kävellä pysäytin kellon, mutta kun sykkeet näytti 150 niin laitoin ajan oton takaisin päälle ;) Metsässä puskien seasta suhahteli vähän väliä juoksijoita isolla J:llä. Loppuvaiheessa polulla meinasi tulla löysät housuun kun takaa tuli neljä juoksijaa hurjaa vauhtia ohi. Viiimeisenä vanha tuttumme Afrikanmestari... Viimeiset neljä kilsaa tulimme hieman reippaammin noin keskivauhdilla 4min/km. Luulin että en tule ylämäessä pysymään Miikan mukana mutta onneksi hän otti sen senverran varovasti. Lenkistä jäi ihan hyvä maku. Leirin pisin lenkki ja ensimmäistä kertaa hieman kovemmin... Tarjoilija tuo tässä hotellin ravintolassa jo leipää pöytään joten palaan asiaan huomisen pitkän lenkin jäleen... myös mahdollisen hieronnan.


Windows puhelimella saat enemmän vastinetta rahoillesi. Vertaile tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti