sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Su 10.01 Leiri puolivälissä

Tänä aamuna nukuttiin hieman pidempään. Lenkille päästiin aamupalan jälkeen noin kymmenen maissa. Löydettiin oikeastaan aika hyvä baana erään joen varresta. Pieniä savipohjaisia teitä joita ei löydy edes kartasta. Taas kuului Haile ja Kenenisa huutoja ja pikkupojat juoksi kannustamassa ;) Savipohja on tällä hetkellä miltei yhta kovaa kuin asfaltti mutta eipähän tarvitse juosta pakokaasujen seassa. Pienet epätasaisuudet tiessä rikkoo mukavasti askelrytmiä eikä kahta samanlaista askelta tule peräkkäin. Saipahan postikortti ulkoilua ;) Kortti kulki koko 25km mukana kun ei reitiltä löytynyt postilaatikkoa. Jossain 18km:n kohdalla pysähdyttiin juomaan litran vesipullo. Että osasi vesi olla hyvää ;) Lämpötilä oli lenkin aikana varmaankin jossain 24 asteen tietämillä joten nestehukkaa tuli.
Lenkin päälle kuuma kylpy ja hieronta. Hieman oli jalat jumissa eikä hieroja antanut armoa. Hintaa hieronnalle tuli 150 birriä eli alle 10 euroa. Vähempikin olisi riittänyt mutta maksoimme hieman ekstraa sunnuntain kunnniaksi ja siitä että hieroja tuli hotelliimme. Tuleehan sitä Suomessakin juostua paljon poluilla ja maastossa mutta tämä epätasaisuus on kuitenkin erinlaista ja vetää pohkeet jumiin.
Tänään en enää jaksanut lähteä poikien kanssa kaupungille vaan keskityn palautumiseen. Viime viikolle totuttelukilsoja reilu sata ja tälle viikolle jo markka kuusikymmentä kevvyttä jolkuttelua. Huomenna pidän kahden treenin päivän, mutta lenkit saa olla lyhkäisiä ja erittäin kevyitä. Tänään ei ole vielä ruoka maistunut lenkin jälkeen mutta onneksi on mukana maltoa ;)


Tutustu videoiden avulla Windows Live tuotteisiin. Opi mestariksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti