perjantai 7. tammikuuta 2011

Pe 07.01 Kesälomapäivä

Aamulenkki:
Tänään pääsin jo tuntia aikasemmin lenkille kuin eilen. Oli melkoisen tukkoinen olo ennen lenkkiä. Yöllä oli tullut parisen senttiä lunta, mutta onneksi aura-autot olivat tehneet tehtävänsä ja tossu piti ihan kiitettävästi. Juoksu nihkeää ja hieman voimatonta. Sykkeet oli kuitenkin laskeneet eilisestä, vaikka en edes uskaltanut katsoa niitä koko matkalla :) Juoksua 10,3km-5:09/km-146.
Päätin jo illalla etten lähde linkillä lauantain testijuoksuun. Sykkeet oli tosin jo hieman alhaisemmat aamulenkillä, mutta tuntemukset on sellaiset että 14km:n testijuoksu on aikamoinen rypistys. Saatan käydä iltapäivällä tsekkaamassa hallin tilanteen. Jos sinne pääseee juoksemaan, niin teen jotain rentoja vetoja. Jos taas ei pääse niin jatkan hölkkälinjalla.

Iltaharjoitus?
Mikähän siinä olisi ollut urheilullista :) Lupa-asiaintoimistossa jonottaminen seisten kun ei ollut enää istumapaikkoja? Uusien Vomerojen osto? Hillittömän pizzan syönti? Kaupoissa pyöriminen? Papillonin katsominen vai kova saunominen :)) Nyt kun tautivaara on/ollee ohi niin annetaan elimmistön hieman levätä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti