keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Ke 02.05 Parempaan suuntaan???

Yö meni ihan kohtalaisesti, mitä nyt yöllä kahden aikaan antibiootin annon jälken, laitoin napit korviin ja lueskelin hieman taas vanhoja juoksijoita(-89). Lehtiä missä oli vielä juttuja kestävyysjuoksusta ja juoksijoista. Kuumetta ei yönaikaan pahemmin ollut.

Aamu on alkanut ilman kuumeilua ja nyt odotetlaan lääkärinkierrosta sekä aamun verikokeiden tuloksia. Aamupalan lisukkeeksi tuli normaali lääkeannos...

Mahdollisista päivän tapahtumista kerron kommenttipuolella.

10 kommenttia:

  1. No ei nyt sentään. Se olisikin ollut liikaa pyydetty. Tulehdusarvot ei ollut laskenut vaan noussut 130=>140. Ei paljon nousua mutta nousua kuitenkin.
    Lääkäri meinasi että täällä menee vielä ensiviikonloppukin. Ei täällä kyllä riemusta hypitä.

    VastaaPoista
  2. No voi VEE. Kylläpä nyt aharistaa. Onko kuumetta vielä ?

    VastaaPoista
  3. Seilaa 37,5...38,5 välillä, mutta ei tuollainen tunnu enää missään. Napit pitää kuumeen tuolla tasolla. Sitten kun mennään yli 40:n otetaan lääke tippa muodossa.

    VastaaPoista
  4. Treenejäsi ja blogiasi jo pidemmän aikaa seuranneena on kamalaa nähdä, miten surkea tilanteesi on tällä hetkellä. Toivottelen jaksamista ja pidän peukkuja, että ennen pitkää pääset vielä terveenä baanalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Kunhan sitten joskus saan tulehduksen ja kivut pois, niin taitaa olla edeesä jonkinmoinen kuntoutusjakso, että saan normaalit liikeradat takaisin. Tosin sitä kuntoutusta tehdään jo nyt, vaikkakin erittäin pienillä liikeradoilla.

      Nyt on jo huomattu että etureiden hermotus ei pelitä normaalisti. Työtä on siis edessä, mutta koetetaan ensin saada tulehdus kuriin.

      Poista
  5. No, ei se paljon ollu noussu ja kuitenkin kokonaislaskua noin sata pykälää alkutilanteesta. Kyllä se vielä siitä talttuu! Vanhoja Juoksija-lehtiä kaaliin vaan siellä sairasvuoteella. Mä toisin sulle kaikki Juoksijat 1970-luvun lopulta alkaen sinne, jos asuisin siellä lähiseudulla. Tosin sulla on ne varmaan itelläsikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain kaverinta ison nipun vanhoja juoksijoita. Niissä on kestävyysjuoksijalle vielä 90% luettavia juttuja verratuna nykyiseen lehteen. Nyt on menossa numerossa 10/89 ja juttu Vesa Siivosesta. Tästä kiitos Matti H:lle!!!

      CRP: lähtötilannehan oli 320. Tämänpäivän tilannetta ei vielä tiedä. Kuumetta kumminkin 38 astetta.
      CRP-kehitys(ulkomuistista): 320-280-250-200-150-130-140

      Poista
  6. CRP 130, eli nyt käytännössä jauhetaan paikoillaan.
    Fyssari lupasi että sitten kun jalka on siinä kunnossa, niin ensiksi optellaan kävelemään :) Saattaahan tuo opetteluksi mennä jos hermotus ei pelitä.
    Kuume korvamittailla lounaan jälkeen 38,2.

    VastaaPoista
  7. Iltäpäivä meni kuumemattomana. Tein kinkkauslenkin(lue hikilenkin) osaston ympäri. Sitten joutuikin pyytämään ylimääräisen särkylääkkeen ja kylmäpussit.
    Myöhemmin iltapaivällä sain pyytämäni ison kiilapalan, jotta sain jalan kunnolla kohoasentoon. Pidinkin sitä sitten koko illan ja se helpotti pohkeen turvotusta. Yleensä sängystä noustessa pohkeessa on sellainen olo että kun neulalla pistäis, niin jotain nestettä lentäisi ja kauas. Pohkeesta kun saisi nesten pois, niin jumppaaminen olisi huomattavasti helpompaa...kai...

    21:30 kuumemittaus korvasta ja taas kerran 38.

    VastaaPoista
  8. Harmillista, mutta kyl sie sieltä hetekalta vielä nouset entistä ehompana...

    VastaaPoista