keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Ke 23.05 Positiivinen Ponteva

Tänään kirjootellaakin lyhykäsesti.
Positiivisyys näköjään lisääntyy kun ole tänään pilannut vielä kenenkään päivää :) En edes sen joka tökki uuden kannyylin paikkaa pari kertaa. Ensimmäinen meni läpi suonen ja toinen paikka mihin se kanyyli sitten laitettiin jäi särkemään useammaksi tunniksi.
Päivän ohjelmassa ei ollut muuta kuin pari kertaa kuntoutuslaitetta(1,5h) ja Rocky Balboa elokuvan katsominen läppäriltä. Kiitti vaan Carlos. Sitä en ollut vielä nähnytkään.

Päivän CRP= 30. Leukosyyttejä ei oltu edes mitattukkaan.

2 kommenttia:

  1. Huh-huh, onneksi ei lähtenyt sittenkään väärään suuntaan tuo CRP. Tuo on kyllä ihan pers.., ettei sitä voi mitata joka päivä. Kun on ollut 4 viikkoa bakteeritulehdus kehissä, niin miksi silloin terveydenhuoltojärjestelmän pitää tinkiä CRP:n mittaamisesta? Terveydenhuolto ei ilmeisesti ole järkihommaa. No, pahin lienee ohi ja maratoni tulevaisuudessa miestä odottaa...

    VastaaPoista
  2. Keskussairaalassa mitatiin vielä joka päivä. Albaaniassa on hieman eri juttu. En jaksa uskoa että labra olisi jotenkin tulosvastuullinen yksikkö joka hinnoittelisi joka mittauksen. Taisin pahoittaa näistä asioista päättävän henkilön mielen, joten taitaa olla toivotonta pyytää mittauksia joka päivä. Leukosyytti arvot reagoi tulehdukseen hieman viiveellä, mutta tämän päivän mittauksissa ei katsottu niitä arvoja. Seuraavat kokeet otetaankin vasta ensi maanantaina, että silleen. ...mutta hei, positiivista ajattelua :) Liikelaajuus polvessa on parantunut viime perjantaista 20 astetta. Tosin käskytys polven ojennukseen on jostain syystä heikentynyt. Eiköhän se kuitenkin taas pian löydy.

    VastaaPoista