tiistai 15. toukokuuta 2012

Ti 15.05

Olotilassa ei ihmeempiä muutoksia. Pientä lämpöä aamuin illoin. Muutoin vain tänään alkoi kyrsimään kaikki käytännön järjestelyt. Aamulla sain hoitajalta urkittua sen mitä epäilinkin. Osastolla alkaa olemaan ruuhkaa ja porukkaa pitää saada ulos "terveemmästä" päästä. Seuraava sijoituspaikka tullee olemaan terveyskeskus, mutta sekään ei ole varmaa. Muitakin huonoja vaihtoehtoja on...

Eilinen päivä meni kivasti kun "Z" pompsahti paikalle. Kaikkihan arvaa että maratonjuoksusta ei juteltu lainkaan ;) Kiitos "Z":lle vierailusta ja lisäluettavasta, joiden kanssa saa halutessaan vietettyä aikaa niin paljon kuin haluaa. Onneksi minulla ei tässä koneessa toimi excel kunnolla lisenssiongelmien takia, muutoin voisi mennä tilastokirjojen kanssa oman tilastoinnin puolelle.

Tänään kävi vierailulla myös herra muta. Mies oli virtaa täynnä tulevaa mäkiharjoitusta varten. Kiitos muta DVD-levyistä. Ne osui ja upposi.

Tuskin muta oli lähtenyt kun Miika ilahdutti vierailullaan työkeikkansa ohessa. Jatkakaa vaan vierailuja, ne on ilo tähän sairaalan yksitoikkoiseen arkeen.

Päivän CRP arvon sain vasta iltapäivällä:
CRP= 42

Käytönnössä sama kuin eillen. olotila ei kuitenkaan ole kaikkein virkein. Pakolliset jumpat ja venytelyty tehty. Lihasjännitysharjoitukset jääneet vähemmälle, mutta keskitytään niihin sitten illan hämyssä.

3 kommenttia:

  1. Jaa että Miikakin sattui tänään paikalle. Sielä on ollu oikeen hulinat sitten. Jäikö MacGyveri näkemättä ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MacGyver on päivän kohohokohta. Sitä ei jätetä väliin. Tähän on tultu. Pakko tunnustaa :)

      Poista
  2. Maratonveljet paikalla.

    VastaaPoista