maanantai 21. toukokuuta 2012

Ma 21.05 Mätä järjestelmä (edit)

Makaaminen senkun jatkuu. Sorry vaan naispuoliset henkilöt, mutta tämä terveydenhoitopuoli toimisi paljon paremmin jos täällä olisi enemmän miespuolisia henkilöitä joka organisaatioportaassa. Saisivat hoitajatkin paljon itkemäänsä palkkaa korotettua. Tänään taas törmäsin selaisiin naurettavuuksiin, mutta en ala niitä yksityiskohtaisesti ruotimaan, koska lukijakuntaa ei ole rajattu. Hieman meni jo naispuolisen lääkärinkin kanssa sanailuksi. Sellainen yksinkertainen juttu kuin looginen ajattelu ja asettuminen potilaan asemaan. Ei onnistu ei. Sai siitä sanailusta kyllä muutkin asiaan liittyvät henkilöt henkilökohtasesti osansa, mutta asiallisesti. Säröili se pinta vastapuolellakin. Yhdessä vaiheessa alkoi jo tuntumaan sille että jos CRP arvot alkaa olemaan viitearvoissaan, niin vedän takin niskaan lähden litomaan.
Pitäiskö se tämäkin pulju yksityistää, niin saataisiin hommasta enemmän kustannustehokasta. Potilaille ei tietenkään saisi tulla lisäkustannuksia. Säästöt otettaisiin byrokratian purkamisesta ja toiminnan tehostamisesta. Henkilöt tekisivät sen työn mihinkä ovat saaneet koulutuksen.

Päivän ohjelma on ja tulee olemaan 3x kuntoutuslaite. Pohkeen venytystä/jalan kivualista oikaisua ja etureiden lihasten hermoston aktivointia. Kerran päivässä pieni kävely keppien kanssa(ulkona).
Jalan koukistus on parantunut sitten viime perjantaista 10 astetta. Eihän se koukistus tietenkään ihan suoraviivaisesti lisäänny, mutta hieman kun kestää tuskaa, niin viiko päästä ollaan jo ihan hyvässä koukistuskulmassa. Koneella koukistus- ja itsekoukistuskulmat ovat tietenkin aivan eri asia. Niissä on eroa ainakin se 20 astetta.

Päivän CRP= 38 !!

eli palattiin 15.05 oleviin lukemiin ja kuumekkin nousussa.

2 kommenttia:

  1. Koita Jari vaan jaksella. Kovasti kenkuttaa siun puolesta tuo soppa mihin oot joutunnu sekottajaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos uuno, täytyy myöntää etä tänään ei ole jaksanut olla peruspositiivinen. Täytyy sanoa että on osaamiseroja keskussairaalan ja terveyskeskuksen välillä.

    Onneksi otin oman kuumemittarin lauantaina mukaan että pysyy edes jyvällä omasta lämmöstä. Kanyylihygeniakin pitäisi varmaan hoitaa itse.

    VastaaPoista