lauantai 19. toukokuuta 2012

La 19.05 Terveyskeskuksessa

Niin se siirto sitten eillen tapahtui tänne Kyllön terveyskeskukseen. Edellisen tekstin kommenteissa jo hieman valotinkin tunnelmia, joten se suurinpiirtein siitä.
Pakko tänne on saada mokkula omaan koneeseen. Eilen illalla oli jo sellainen v*****s päällä, että ei tiennyt miten päin ollisi ollut. Onneksi sain viime yönä nukuttua jo useampia tunteja. Hyvä niin, sillä tänä aamuna heräsin jo hieman paremmalla tuulella. Sairaalassa kun oli poikkeuksellisen lämmin huone, niin täällä on poikkeuksellisen viileä huone. Parempi niin, mutta pelkällä pussilakanalla ei oikein meinannut pärjätä. Aaamulla sai kuitenkin herätä märällä t-paidalla ja lakanalla. Hikoaminen johtuu elimmistön lämmön vaihtelusta ja patjasta joka on vuorattu muovilla/kumilla. Olihan sitä kuumetta vielä eilen illallakin vajaa 38. Alkaa olla melkoisen pitkä kuumejakso takana. CRP arvoista ei ole mitään tietoa. Täytynee kysyä tänään päivystävältä lääkäriltä että aiotaanko niitä tulehdusarvojen seurantaa jatkaa. Samalla pitää kysyä että pääsisinkö käymään pikaisesti kotona. Sinne vaan pitäisi saada kyyti. No jos ei muuten, niin sitten taksilla.

5 kommenttia:

  1. Voin tulla kuskaamaan jos kyytiä tarvitset (siis viikonlopun aikana). Laita vaikka viestiä.

    AS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AS! Kävin bussilla kotona. Hiemanhan tuo polvi oli ihmeissään. Selvisin kuitenkin yhdellä särkylääkkeellä ja kylmäpusilla.

      Poista
  2. Sulla taitaa olla iha hyvät oltavat..ite "pääsin" viiden hengen huoneeseen, keski ikä n.80v älytön kuorsaus/rohina pitkin päivää...ja tv sammuu klo10..et semmosta


    -Juha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinulla kävi hieman huonompi tuuri. Tätähän sinä osasit odottaa ;) Koita kestää ja hae muita vaihtoehtoja viimeistään maanantaina!
      Kiitos hyvästä seurasta keskussairaalan puolella!
      Täällä tulee antibiootti klo 12, joten yksityishuoneessa voin yrittää valvoa sinne asti, jos vaan tulee elokuvia. Pari kanavaa kuitenkin puuttuu verrattuna edelliseen paikkaan. Arkena kuitenkin pääsee katsomaan päivän kohokohtasarjan ;)

      Poista
  3. Löysin sitten kotoa Soneran laatikon jossa oli nettitikku ja kortin numero. Aika nopeasti tikku alkoikin toimimaan. Tosin tällä ei katsella youtubevideoita, koska Soneralla on datarajoitus.

    VastaaPoista