maanantai 31. toukokuuta 2021

Vko 22 (31.5-6.6)


 Ma

TV Kevyt 10,6km

+9,5°C  Kun kävin aamupäivällä kaupassa ja tulin mutkan kauta takaisin päätin että jätän juoksulenkin väliin kun jalat oli voimattomat. Lähdin sitten kuitenkin ja jalat tuntuikin ihan hyviltä. Tänään tuli pitkästä aikaa hieman polkujuoksuakin. Huomasi ettei ole viimeaikoina juossut paljon maastossa kun kivikoissa meno oli aika varovaista. Ei ollut kyllä oikeat kengätkään maastoon... Nyt on ollut monta päivää polvet einiinkivuliaat. En ole aikasemmin antanut polville kylmäpussia kun olen olettanut ettei siitä ole mitään apua. Nyt kun laittanut muutaman päivän joka lenkin jälkeen kylmää niin saattaa olla että siitä onkin apua. Aika näyttää. En tee taulukkolaskentaan ohjelmaa tälle viikolle vaan menen ihan tuntuman mukaan. Kalenterin mukaan olisi kevyt viikko mutta kun kaksi ensimmäistä viikkoa meni hieman puihin, niin keventelen sitten kun tuntuu sille. Vaikka sitten kesken viikon.


Ti

a. Aamulenkki

+11°C Näyttää menevän samoin kuin viimeviikolla eli maanantaina helppoa ja sitten ti aamuna alkaa painaa. Joo, oli raskasta. Lähtiessä kymmenkunta astetta lämmintä mutta aurinko lämmitti nopeasti.

i. 11,3km: 3,7km + TV3km + 4,64km

+20,4°C Oli jo jäykkää alkuverkassa. Päätin kuitenkin yrittä kun sitä ei koskaan tiedä... Pari aukivetoa meni jotenkuten mutta itse reippaampi ei lähtenyt ollenkaan. Olin jo päättänyt että katson pari kilsaa mutta katsoin kolme. En viitsinyt vetää väkisin. Ehkäpä huomenna maastopyöräilyä mutta parempi olisi pitää täyslepoa ja ylihuomenna sitten MTB.


Ke 

Lepo


To

MTB 48km


Pe

a. 13,8km: TV=>TV Reipas 12,4km + CD 1,4km

+11,9...+15,1°C  Kello oli herättämässa seiskalta mutta heräsin paljon aikasemmin. Tarkoituksena oli päästä juoksemaan lenkki hieman viileämmässä. Alussa olikin mielyttävän viileää mutta lopussa hiki valui aivan solkenaan. Lähtö oli taas normaalia aamukankeeta mutta vertyi melko nopeasti. Alkupuoli juoksusta oli maastopohjaista ja kumpuilevaa, mikä näkyy vauhdeissa kankeuden lisäksi. Keskussairaalan mäessä jo hapotti pikästä aikaa. Loppumatka matka oli tarkoitus kävellä, mutta hissuttelin sitten vähän.


La

a. TV Kevyt 10,7km

+15...17,5°C  En ole oikein suosinut tätä reittiä aamuisin. Nytkin olisi pitänyt jo kävellä ensimmäinenkin mäki. Kävelin vasta toisen. Tuon kävelyn jälkeen saikin ottaa jo paidan pois. Hiki tuli siitä huolimatta :-) Ei ollut juoksu kevyttä. En ole päättänyt mitä teen huomisen lenkin kanssa. Toissa päivän pyöräilyn jäliltä on nahka hieman arka mutta huomiseksi se varmaan olisi parantunut. Joten pyörälenkkikin on vaihtoehto. 
On jo pidempään ollut mielessä nuo nopeusvedot. Tuo vasen takareisi vaan on jatkuvasti arka ja jäykkä. On vielä muistissa toissakesän venähdys takareiteen harjulla pikavedoissa.


Su

a. TV Kevyt 23,5km

+16...+20°C  Arvoin että lähdenkö paidatta vai en. Tein oikean ratkaisun kun en laittanut. Ei edes alkumatkasta varjossa ollut kuin vain mielyttävän viileää. Juoksutuntuma ihan ok vaikka olikin noin aikainen lähtö viikon pisimmälle. Eilen kauppapyöräilyssä reidet tuntui senverran voimattomalle että päädyin juoksulenkkiin ja ihan hyvä näin. Voisihan se olla polvellekkin hyvä että korvaisi viikossa pari pidenpää harjoitusta pyöräillen. Mutta ei nyt vielä. Tällä viikolla polvi on ollut ihan siedettävä .-)

Pyöräilyä 74,5km












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti