keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Vko 18 (3-9.5)

 Ma

Hyötypyöräilyä Seppälä 20km


Ti

Aamulenkki 6,4km

+3,2°C Testasin eilen ostamamiani Adidaksia (So Senseboost Go). Pidän pehmeistä kengistä mutta liika on liikaa. Näyttää siltä että noissa pehmeissä boost:ssa ei tuo boost ominaisuus oikein pääse oikeuksiinsa. No, ostettu mikä ostettu. Kyllä niillä aamulenkkejä juoksee. Juoksu alussa jäykkää mutta sitten ihan ok aamulenkiksi. Keskisyke ainoastaan 132, eli tosi alhainen minulle. Taisi se tosin olla viimeviikolla parilla aamulenkillä 130.

i. 13km: 3,5km + MJ 5x500m/500m

+7°C  Olisi saanut vaan olla vielä puuvillakäsineet kädessä, vaikka olikin reilusti lämpöasteita. Vaihdoin kuussataset mäkijuoksuun tuulisen sään takia. Sainkin nyt juosta mäet myötätuuleen :-) Katsoin ennen lähtöä edellisten vetojen aikoja ja etenkin väliaikaa yhdelle tolpalle. Olin näköjään merkannut väliajan väärin ja en muistanut loppuaikoja eli aikalailla tuntumalla mentiin. Näin jälkikäteen ajatellen...tuli vedettyä liian löysästi. No, nyt tietää seuraavalla kerralla ottaa alusta alkaen hieman tiukemmin.


Ke

Palauttava 5km

a. +0.9°C  Meinasin jo kääntyä ovelta takaisin. Tein sitten kuitenkin ohjelman mukaisen palauttavan aamuhölkän.  Pääsääntöisestihän kevyt hölkkä palauttaa paremmin kuin täysi lepo. Kotalammen suora oli jo sula mutta huoltorakennusta ei pääse kiertämään rakennuksen  kunnostuksen takia.

i. TV Kevyt 9km

+6°C  Vielä oli maastossa lunta ja jäätä. Tänään oli hieman heikko kulku. ...tai sitten se vaan oli henkistä. Kevyellä viikolla tulee aina jossain vaiheessa huono kulku. 


To

Lepo / Lyhyt hyötypyöräilyPe

a. Aamulenkki 6,4km

+0.4°C  Olipas jäykkää...varsinkin ensimmäiset pari kolme kilsaa. Näkyyhän se kilsavauhdeistakin. Pidin eilen lepopäivän vaikka ei ohjelmassa sitä ollutkaan. Katsoin että tulee vähän liikaa kilsoja kevyelle viikolle. Tällainen jäykkyys ei kyllä paljoa lupaile iltalenkille mutta kroppa toimii välillä epäloogisesti :-)

i. 13,7km: 3,5km + TV7km + 3,2km

+5,6°C  Ei ollut aluverkka kummoisen tuntoinen mutta itse treeni kulki jo ihan hyvin. Loppupuoliskolla hengityskin teki jo ihan hyvin töitä. Annoin aamusta vasemmalle takareidelle tens-hierontaa mutta tuntui se siitä huolimatta tällä iltalenkillä...varsinkin loppuverkassa. 


La

TV Kevyt 9km

+8,5°C  Eilinen painoi jaloissa. Jos ei olisi painanut niin ei olisi palutuminen käynnissä :-) Hain sorapintaista reittiä jossa ei olisi enää lunta. Kävin päivällä pyörällä prismassa, vaikkei ollut tänään välttämätöntä, jotta jalat hieman heräisi. Olivat nimittäin aamusta aika jäykät. Paluumatkalla saavutin Teron joka oli palaamassa treenistä.


Su

TV Kevyt 20km

+10,5°C  Ei ollut oikein tossu syönnillään. Tavoite keskivauhti lenkille oli tuo 5,20/km, joka myös toteutui.
Ennen vitosta ylämäessä meni ensimmäisen kerrtan linkkaamiseksi. Kuokkalassa pohjanlammen koulun takana sitten menikin jo kävelyksi. Toisen kerran piti kävellä kyllön jälkeen.  Eipä tuo polvi ole tänä vuonna vielä noin pahan ollut. Kun on jaloissa kaksi tulehdusta niin ne taitaa vaan ruokkia toisiaan. Ensiviikolla olisi kovan kolmen ensimmäinen viikko mutta, mutta... Kokeilen nyt kuitenkin huomenna kevyttä kymppiä ja ehkä vielä tiistaina mäkeä, mutta olen jo henkisesti valmistautunut pyörälenkkeihin. Annan tänään polvelle oikein kunnolla sähköä. En olekkaan tehnyt sitä moneen kuukauteen. Olen kuitenkin hieman skeptinen sen avun suhteen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti