maanantai 7. kesäkuuta 2021

Vko 23 (7-13.06)

 Ma

i. TV Kevyt 10km

+21,7°C  Olisi tarennut hyvin ilman paitaakin, mutta eilisellä paidattomalla lenkillä hiertyi käsivarsien sisäosa, niin piti laittaa T-paita missä on "tiukat kainalot". Juoksu oli taas kevyttä kuten se on ollut parina edellisenäkin maanantana sunnuntain pidemmän lenkin jälkeen. Toivottavasti huomenna ei ole sitten surkea päivä. Ei muuten sattunut mihinkään...ei ainakaan silleen että olisi jäänyt mieleen :-)


Ti

a. Aamulenkki

+15°C  Oli aamusta satanut vähän vettä ja ilma oli hiostava. Puolessa matkassa piti ottaa paita pois. Ei ihan niin vaikea aamulenkki kuin nyt tiistai aamuisin on ollut,
muttei helppokaan. Sykkeet alhaiset ja tuntui nousevan herkästi.

i. 15km: 4,3km + Reipas 7km + 3,7km

+21°C  Lähdin reippaaseen ensimmäistä kertaa tasaiselta. Olisi ensimmäinen kilsa saanut olla ~10s hitaampi. Sitä vaan yritti päästä heti matkavauhtiin kun aikasemmin alamäkeen olen tullut paljon ”varovaisemmin” ettei vaan mene laukalle. Ihan hyvä treeni kuitenkin vaikka kävikin melkoisesti hengityksen päälle. Sataman kärjessä oli hieman sekoilua kun näytti ettei sitä kärkeä olekkaan suljettu, mutta olihan se. ...ja sitten vielä tuli lavettiauto eteen ja joutui pysähtymään. Viimeinen kilsa oli hitain mutta en usko että vauhti tippui tasaisella ja suoralla. Siinä oli vain enemmän häiriötekijöitä. Pitänee ottaa huomenna vielä palauttavempaa kuin on ohjelmassa joka on kyllä palauttavaksi tarkoitettu.


Ke

a. Aamulenkki

+18°C  Juuri niin jäykkää kuin oletinkin. No, olisi voinut olla vieläkin jäykempää. Kiersin Kotalamea napit korvissa aivan pintakaasulla. Laitoin taas pyöräilypaidan päälle jotta saa puhelimen selkätaskuun ja ”kainalo”hiertymien takiakin.. Ensimmäistä kertaa puhelin tippui taskusta ja vielä jopa viisi kertaa. Pari kolme niistä oli omaa syytä, mutta pitää keksiä jotain asialle. En kuitenkaan tykkää pitää puhelinta kädessä... silloin harvoin kun on napit korvissa.

i. TV Kevyt 10km

+21°C  Olisi pitänyt valita hieman helpompi maasto. Vaikka kävelin osan mäistä, niin tulihan sitä nousua kuitenkin. Eilinen painoi vielä jaloissa. Siinäpä se.


To

a. Aamulenkki

+16,2=>°C  Odotin hieman helpompaa juoksutuntumaa. Vajaa pari kilsaa hihaton paita päällä ja sitten senkin sai ottaa pois. Jos tekis aamulenkit tuntia aikasemmin olisi aika mielyttävä keli. Joo, olihan minulla tänäkin aamuna puhelin herättämässä, mutta se jäi keittiön pöydälle ;-)

i. TV Kevyt 14km

+25°C  Tykkään kyllä helteestä, mutten tykkää juosta helteellä. Juoksu oli voimatonta heti alusta alkaen. Ohjelman mukaiset kilsat, muttei se ollut kivaa...ei jäänyt hyvä maku. Huomisen pääharjoituksen voisi tietenkin tehdä aamusta mutta se on vähän kakipiippuinen juttu. Iltasella ei osaa mennä nukkumaan(ei saa unta) riitävän aikasin(univajetta) ja aamutreeni voi olla tukkoinen(kroppa ei ole hereillä). Sitten vielä voi iltalenkki jäädä tekemättä. Täytyy kuulostella aamulla tilannetta.


Pe

a. 14,5km: TV 10km + 4,5km

+13,7°=> +19°C  Ensimmäinen vitonen meni kohtalaisesti. Sitten juoksu tökkäs. Vauhti ei tippunut mutta tuntuma oli huono. Eiköhän tuo iltalenkki jää tekemättä.


La

a. TV Kevyt 10,5km

-20°C  Jos juoksutuntuma jatkuu tällaisena niin huominen lenkki jää lyhkäiseksi. 


Su

ip. TV Kevyt 22km

+15°C  Pitkähihainen paita oli liikaa. Tässä on ollut muutama päivä kuin suossa juoksua. Tänään oli yllättävän kevyttä...mitä nyt lopussa jo hieman painoi. Polvi ja akilles on ollut tämän viikon yllättävä hyvässä kunnossa. Ei ne terveitä ole. Akilles välillä jäykkä ja polvessa päivän mittaan kipuilua, muttei juoksussa. Täytynee tehdä ohjelmaan pientä hienosäätöä kun tuntuu olevan pientä palautumisongelmaa. Saattaahan se johtua kuumuudestakin. Se kun ei sovi minun juoksukropalleni. Ajatuksena oli ottaa ensiviikolle pari MTB päivää mutta pitänee mennä päivä kerrallaan. Pyöräilisi silloin kun on kuumaa. Alkuviikko näyttäisi olevan juoksuystävällistä keliä :-) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti