maanantai 10. toukokuuta 2021

Vko 19 (10-16.5)

 Ma

TV Kevyt 10,6km

+10°C  Yllättävän kevyttä ja rentoa juoksua. Ei tarvinnut latupojjilla juosta lumella. Köhniön polku näytti tosin olevan vielä osittain lumessa, joten kiersin asfaltin kautta. Polvi oli parempi kuin eilen. Ei kivuton mutta ei tarvinnut linkata saatika sitten kävellä :-) ...eli ohjelman mukaan vielä toistaiseksi. Huomenna näyttäisi olevan suht kova etelätuuli. Vaihtoehtona mäkivedot vastatuuleen tai Ainolan rannassa TV:tä(PK2) edestakas.


Ti

a. Aamulenkki 6,3km

+13°C Alku taas jäykkää...varsinkin akilles jäykisteli eikä polven takiakaan juoksu ollut rentoa. Tämän vuoden lämpöisin aamu kuitenkin :-) Köhniön polku oli melkein sula.


i. 13,7km: 4,1km + MJ 6 x 500/500m + 3,3km

+22°C  Olipas tuuli. Lämpö teki sen että hiki virtasi. Ainut hyvä treenissä oli se että sai juosta varjossa. Alkuverkka suurinpiirtein samaa vauhtia kuin viikko sitten, mutta sykkeet 8 pykälää korkeammat. Se ei nyt ollut yllätys kun kropan pitäisi olla levänneempi, niin sykkeetkin on "normaalimmalla" tasolla. Viime viikolla oli vedoissa myötätuuli mutta nyt oli vastatuuli. Puuskissa melkoisen kovakin ja se näkyi ajoissa. Syketasot suurinpiirtein samalla tasolla mutta treeniä kovempi. Palutusvauhditkin hitaampia. Vauhdit 4-11s hitaammat kuin viikko sitten. Keskiaikoja en jaksa alkaa laskemaan kun olosuhteet oli niin erinlaiset. Loppuverkkakin oli väsyneenpää. Kuvassa vaaleampi on tämän päivän treeni. 
Ke

a. Paluttava 5,9km

+17°C Ensimmäinen aamu shortseilla ja t-paidalla. Napit korvaan ja Kotalampea kiertämään. Ylämäissä huomasi että jalat on väsyneet. Saman jalan kuin kipeä akilles, jalkapohja-kantapää arka. Toivottavasti tulehdus ei leviä myös sinne. Varmuuden vuoksi kylmäpakkaus jalan alle.

i. TV "Kevyt" 10km

+24°C  Raskasta! Saapi nähdä kuinka koivun siitospöly alkaa vaikuttamaan...vai vaikuttaako jo...


To

a. Aamulenkki 6,4km

+15-17°C  Tuntuma ihan aamulenkkimäinen ;-) Eli hieman paremmin jo kuin eiliset lenkit. Kokeilin nyt hieman erinlaista reittiä jossa on enemmän polkua. Tämä on ihan ok kun vielä kävelisi köhniön mäen ylös. 

i. TV Kevyt 11km

26.5°C  Ei mennyt ohjelman mukaan eikä taida mennä loppuviikkokaan. Pistin välillä kävelyksi kun ei enää huvittanut kun juoksu oli yhtä tervan juontia. En tiedä oliko viime (kevyellä) viikolla stten liikaa kilsoja, äkillinen helle vai siitepöly, mutta juoksu ei kulje mihinkään.


Pe

Lepo/hyötypyöräilyä


La

Lepo


Su

TV Kevyt 11km

+15-18°C Hiostava! Joo, ei. Hengitys ei kulkenut ja juoksu oli raskasta. Pitänee alkaa suunnittelemaan pyöräilyreittejä. Palaan blogin pariin kun on taas suunnitelmallista juoksuharjoittelua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti