keskiviikko 1. tammikuuta 2020

Vuodenvaihde

Ma
Juoksua kevyt 6km. Keli oli loskaa ja jäätä, joten seurailin kaukolämpöputkia. Pohje olisi saattanut tulla kipeäksi pidemmästä lenkistä.

Ti
Hiihtoa (P) 27km. Oli sellainen lento- jääkeli ettei siitä oikein nauttinut. Olisi sanut helposti kilsoja.

Ke 01.01.2020
13,7km: TV 10km 4,44/km s.155/176 + 3,7km
Vuoden ensimmäiset yksitoista kilsaa alkoi ihan hyvin. Loppuverkassa kilsan jälkeen alkoi tuntumaan pohkeessa. Kyllön risteyksen jälkeen alamäessä pohkeeseen pistävä kipu ja juoksu loppui siihen. Tänään annan olla sen rauhassa. Ainoastaan kylmää jossainvaiheessa.
Viimeisellä kutosella sykekkin nousi ihan mukavan nousujohtoisesti(ks.167) viimeisellä kilsalla keskisykkeen ollessa 176!


Toissapäivänä hieroin pohjetta hieman perusteellisemmin, sillä nyt sitä pystyi jo paremmin hieromaan.
Alkuperäinen vamma oli tuossa ylemmän nuolen kohdilla. Nyt siinä kohdin lihaksessa on tullut kiinnikkeitä sääriluuhun. Tämä pitäisi vaan muistaa hieroa pois. Ei välttämättä mikään ihan pikku juttu.
Nyt varsinainen kipukohta on alemman nuolen kohdilla, mitä nyt tälläkin hetkellä särkee. Siihen uskoisin auttavan hieronnan ja venyttelyn. Tämä kipuilu on mitä todennäköisemmin seurausta tuosta alkuperäisestä vammasta.

Saa nähdä miten kipeä pohje on huomenna. Tarkoitus olisi lähteä hiihtämään jos jalka sallii. Taitaa tulla Zero-suksien keli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti