sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Pe-Su

Pe
a. -0,9 6km s.143/155
Kipeä polvi vaivaa jo lenkkeilyn ulkopuolellakin. Joutunee alkamaan taas nappikuurin. Hyvällä säkällä pääsee ensiviikolla hiihtämään. Katsotaan nyt kuitenkin kuinka nappikuuri tehoaa.
Eilen hieroin tuota vasenta reittä. Saattaa olla että siitä oli apua. Ei vaan yksi kerta riitä että saisi ulkoreunan auki.
Lenkkien vauhdit hidastuu kun tuli taas lunta. Lenkin vauhti tuntuikin hitaalle ja odotin vielä alhaisempia sykkeitä. Ei mikään herkkä juoksutuntuma.

i. -1,6°C TV Kevyt 13km 5,18/km s.148/161
Nyt oli jo pääosin auratut tiet... paikon jopa pohjia myöten jolloin tossu piti hyvin.
Parempi fiilis ja kulku kuin eilen.

La
a. -2,6°C 6km s.146/159
Tämä oli viikon jäykin ja väsynein aamujuoksu. Ainut positiivinen asia että tossu piti...no tietenkin se että lenkistä ei jäänyt mieleen kipu. Huomaa että määräväsymys alkaa kumuloitumaan, mutta sen takiahan määrää tehdään :-)

i. -3,7°C TV Kevyt 11,5km 5,21/km s.141/152
Ensimmäinen lenkki kun ei sattunut vasemman(terveen) polven ulkosyrjään. Olen tehnyt pitkiä voimakkaita venytyksiä etureiteen. Toisen reiden venytys on jäänyt vähemällä kun sitä ei ole saanut taipumaan venytysasentoon. Nyt nappikuurilla sitä voisi alkaa jo venyttämään. Takareidet kyllä vaatisi taas erityishuomiota.
Lenkin kulku tilanteeseen(väsymykseen) nähden ok. K-mäki=>M-järvi seutu auraamatta sekä yllätys-yllätys rantaraitti. Muualla hyvin auratut pyörätiet.

Su
-2,4°C TV 21,7km 5,06/km s.148/156
Aika myöhään oli aura-autot liikenteessä. ...ja pitihän sitä katsoa spintin suomalaiset ja rallin loppuratkaisut kun ei pässyt normiaikaan lähtemään. Pääosin oli hyvin auratut pyörätiet. Käytännössä kävelin ylistön rannasta liikunnalle kun ei oltu aurattu, samoin kuin Kyllön risteyksestä palanmatkaa.
Taas tuo vauhti karkasi käsistä. Olisko se sitten tuo reittivalinta jossa ensimmäisellä kutosella on paljon alamäkeä ja sitten tasaista jolle jää vauhti pälle(?). Ainakin tuli tehokas päätös määräviikolle.
Kipeä (oikea) polvi oli lenkin jälkeen melkoisen kipeänjäykkä. Onneksi vasen on kivuton.
Voi olla että jätän huomisen aamulenkin väliin...ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti