perjantai 17. tammikuuta 2020

Pe a. 6,6km / i. TV 15km


Tuossapa yllä nuo vähät tekemiset. Eilisestä kirjoittelinkin tuonne Garminin puolelle tarinaa. Stavasta ei treenejä enää löydy kuin vain satunnaisesta. Juoksusta ei varmaankaan mitään.

a. 6,6km -ei sykevyötä 5,21/km eli turhan kovaa aamulenkiksi tälle kunnolle.
Eilen eikä tänään ei tarvinnut nastalenkkareita. No, eilen jouduin kävelemään Kotalammen liikuntapuistossa kun oli muhkurainen peilijää ja vesi päällä. Tänä aamuna oli noin puolen kilsan pätkä jäätikköä ajorataosuudella, jonka jo arvasinkin, mutta onneksi oli senverran nahkeaa että pystyi varovaisesti juoksemaan. Piti lähteä taas juoksemaan tuppo nenässä jonka uskalsin puhaltaa vasta puolenmatkan jälkeen pois.

i. TV 15,1km -ei sykevyötä 5,08/km
En yleensä pidä näin lyhyttä väliä aamu-iltalenkin välillä, mutta halusin ehtä katsomaan ampumahiihtoa ja toisaalta lännestä lähestyi vesisadealue.
Piti olla TV kevyt lenkki mutta meni TV:n puolelle. Ei se juoksu nyt niin hyvälle tuntunut, mutta se vaan meni. Kilsat ihan suunnitelman mukaiset. Melkein laitoin jo sykevyön rintaan, mutta tulin sitten järkiini. Osaan arvioida mitä ne sykkeet suurinpiirteen ovat näin 10 päivän tauon jälkeen. Puolessavälissä alkoi sattumaan "terveen" polven ulkosyrjään. Myöhemmin kipeänkin polven. Konservatorion liikennevalopysähdyksen jälkeen oli palanmatkaa aikamoista linkaamista. Olisko nuö etureidet sitten niin kireellä näin tauon jälkeen. Huomenna tulee olemaan etureidet varmaankin tosi kipeet ja kokemuksesta tiedän että senkin jälkeen vielä pari päivää. Pitää sitten vaan pyöräillä. jos kelit sallii.
Ei varmaankaan minun "juoksu-uran", joka on jo ainakin 43v, aikana ole ollut näin hyviä juoksukelejä tammikuussa!
Olishan tuo hiihtokin kivaa, mutta kun on hyvät olosuhteet juoksuun ja huonot hiihtoon, niin valinta on selvä. Toissapäivänä viimeistelin sukset viittävaille valmiiksi vesikelille, mutta siellähän ne odottaa parempia kelejä. Jos sitä lunta vielä tulee tänä talvena, vaikkakaan ei lähiaikoina, niin hiihdetään sitten. Surkeilla juoksukeleillähän(liukasta-suohjoa) sain pohkeeni hajalle. En tee enää samaa virhettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti