keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Ma - Ke

Ma
-7,8°C jäätävä tihku TV Kevyt 12,8km 5,20/km s.141/153
Alussa oli sykkeissä jotain häikkää. Tämä vyö ei ole vielä temppuilut, joten vaikea sanoa temppuiliko vyö vai pumppu.
Kävin katsomassa että olisko jo ajettu latupohjia Kotalamelle. Ei siellä ainakaan isomma koneella oltu käyty mutta olisko kelkalla ja kumipyörillä ajettu pohjia oli vaikea sanoa kun oli tänäänkin hieman satanut.
Polvi oli aamun ja aamupäivän ihan kuin siinä olisi ollut nestettä. Ei siellä varmaankaan ole nestettä, se vaan oli sen tuntuinen..turta.
Odotin että olisi ollut raskas lenkki eilisen jäljiltä. Olikin yllättävän kevyttä. Sileäpohjaiset Nike:tkin piti yllättävän hyvin.

Ti
a. -5,2°C Lumisade 6km s.139/152
Huono juoksukeli yhdistettynä huonoon kulkuun...siinähän se. Ai niin, vielä huonosti nukuttu yökin.
No, olishan se voinut olla vielä huonompikin keli, oli sentään reilusti pakkasta...vielä.

i. -3,2°C
Kävin pyörällä kaupassa ja totesin että kun ei meinaa päästä pyörälläkään eteenpäin, on turha lähteä kiusaamaan kipeitä jalkoja lumimössöön.

Ke
a. +0°C 6km s.147/160
Oli raskasta. Kävelinkin normaalista poiketen koko keskussairaalan mäen. Positiivista että tossu piti eikä sattunut polviin...eikä pohkeeseenkaan. Sykkeet hieman korkeahkot.

i. -1°C Hiihtoa
Nyt ei mennyt voitelu putkeen. Edellisenä lumikautena laitoin sukset esitimmiin vesikeliä varten, eli luistot ja pohjaliisteri. Nyt laitoin kaksi kerrosta purkkia pohjaliisterin päälle...tai yritin laittaa. Ei ole pohjaliisteri sopiva pohja purkkivoiteelle. Voiteet sekoittui keskenään ja pohjaliisteri jäätyi. Ensimmäisen mäen päällä oli kolme senttiä lunta ja jäätä pohjassa. Toisen mäen päällä hinkkasin jäät pois pohjasta mutta rohisi se kuitenkin hiihtäessä. Yritin pariin otteeseen laittaa uutta voidetta pohjaan mutta huonoin tuloksin. Huomenna sitten uusi yritys uusin voitein. Pitänee varmaankin tehdä hiihtolenkki aamusta kun on vielä pakkasta. Jospa sitä iltasella viitsisi käydä hieman hölkkäämässä... mitä kyllä epäilen. Polvi kyllä vaatii lepoa juoksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti