torstai 7. marraskuuta 2019

Ke - To

Ke
a. -8°C 6,5km s.141/154
Taas täällä mäen päällä oli tullut ohut lumikerros. Testasin Nike:n pitävyyttä lumella. En oikein saanut tuntumaa kun lunta oli niin vähän ja hiekka alla. Loppuviikostahan sitä lunta sitten taitaa tullakkin jo kunnolla. Juoksu kulki ihan ok ja eilinen lämpö vielä päällä. Iltalenkillä voi jo hieman painaa.

i. -7,2°C TV Kevyt 12km 5,17/km s.137/149
Eipä se kuitenkaan painanut. Ihan hyvä kulku. Kypärämäkeen asti oli tie luminen tai jäinen. Sen jälkeen ihan kuiva asfaltti. Jännan jyrkkä raja olosuhteissa.
Schenker olisi tuonut uuden satsin irtonastoja R-kioskille, kun vaan jaksaisi lähteä hakemaan. Yhdet nastat on jo sauconeissa ja hyvin pelittää. Ainut mistä en pidä on pieni droppi mikä on kengissä. Näihin uusiin sauconeihin olisi hyvä ruuvata nämä uudet nastat, mutta kun tuntuma on että niitten pohjamateriaali ei muutoin ole oikein pitävä lumella. Voihan ne aina ruuvata pois jos ei pelitä. Ei ne kengät siitä pilalle mene.
Hain ja kiinnitin nastat
Toimittajalle sattui vaan pieni virhe. Tilasin 2x10 nastaa ilman työkalua ja sain 2x18 työkaluilla :-)
Nyt minulla periaatteessa olisi yksi 18-sarja "ylimääräisiä" nastoja.

To
a. -10°C 8km s.139/149
Ei nyt ihan niin hyvä kulku kuin numerot antaisivat ymmärtää. Kävelin taas suosiolla keskussairaalan mäen. Turha ottaa ylimääräistä rasitusta aamulenkille. Alussa kävi ikävän kylmä tuulenvire joka tuntui naamassa.

i. -9°C TV Kevyt 16km 5,12/km s.137/152
Eipä tuo pakkanen hellittänyt vaikka ennuste sitä lupaili. Lähdin adidaksilla kun tiesin että vain alussa reilu kilsa on lunta ja jäätä, muutoin kuiva asfaltti. Hyvä keli.
Palasi taas tuo kummallinen sääriluu kipu. Alussa heikko ja lopussa hieman kovempi kipu. Toivottavasti ei pahene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti