tiistai 5. marraskuuta 2019

Ma - Ti

Ma
i. -3,5°C TV Kevyt 10km 5,18/km s.140/156
Iltalenkki kulki jo huomattavasti paremmalla tuntumalla kuin viikonloppuna. Luulen että kroppa yritti puskea jotain tautia päälle. Muuta järkevää selitystä en keksi. Juoksin alamäet taas rennon reippaasti sykkeiden ollessa alhaisia, paitsi kahdessa viimeisessä. En sitten tiedä oliko todellista vai "virhelyöntejä". Tämä uusi vyö on kyllä tähän asti toiminut moitteettomasti. Juostiin Mutan kanssa  ~pari kilsaa samaa matkaa kypärämäetä keskusairaalanmäelle.
Suihkua saa taas käyttää :-)

Ti
a. -7°C 6km s.141/156
Viilee aamu. GPS hieman sekoili alkumatkasta. Nappasin oikeassa kakkosen kohdassa väliajan ja korjasin matkan dataan, jotta sai oikean kilsavauhdin. Muutoinhan sillä pienellä virheellä ei ole itselle väliä. Alkumatka kulki oikein mukavasti. Lopussa hieman nihkeämpää ja sykkeetkin nousi.

i. -8...-6°C 14km: 4km + Reipas 6km + 4km
Tonneja piti vetää, mutta juuri minun tuurilla olivat vetämässä uutta asfalttia. Sovelsin lennosta ja menin toiselle rannalle vetämään reipasta. Siksi reipasta että en tiennyt liukkaustilannetta jään ja liiskautuneiden lehtien osalta. Alusta oli kuiten yllättävän hyvä. Aivan paikoin hieman lipsahteli liukkaiden lehtien päällä, mutta ei vaikuttanut vauhtiin. Ensimmäisen kilsan jälkeen tuntuman ja väliajan perusteella ajattelin jättää kolmoseen ja hölkkäillä kilsat täyteen. Toinen kilsa oli kuitenkin jo sinnepäin, joten tein treenin loppuun. Lokakuun 11. tein reippaan kutosen rantaraitilla ja vauhti oli 5s/km kovempaa. En ymmärä mitä tässä on tapahtunut kun ei saa enää tehoja irti... Silloin oli tosin kevyt viikko lopuillaan mutta edellisenä päivänä 5h:n karpaloreissu. Kyllä tämä kropan toiminta on joskus ihmeellistä. No, nyt kuitenkin reippaan keskivauhti 4,22/km ja s.163/172.

Ok, suihku on käytössä, mutta taitaa tulla pahempi juttu kuin suihkun käyttökielto. Lenkki auttoi vähän vitutukseen, joten pitänee vaan alkaa juoksemaan kolme kertaa päivässä. Kuulostellaan kuinka tässä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti