tiistai 12. marraskuuta 2019

Ma - Ti

Ma
-3,3°C TV Kevyt 12km 5,14/km s.137/157
Ihan hyvä kulku vaikka eilen olikin raskas lenkki. Kun kunto paranee, niin palautuminen paranee, vanha viidakon laki. Hiemanhan tuo tossu lipsahteli vaikka oli nastat pohjassa. Huomenna iltalenkkinä olisi taas se lyhyt reipas, mutta ei taida löytyä pitävää alustaa eikä viitsi ehdoin tahdoin hakea lisävammoja. Niitä on jo ihan omiksi tarpeiksi. Vaihtoehtoina olisi hieman pidempi TV tai sitten mäkivetoja. Katsoin tänään loppulenkistä että vetopaikka taisi olla sula. Voisihan sen aamulenkillä tarkistaa että onko kaukolämpöputki sulattanut pyörätien.

Ti
a. -3.9°C 6km s.137/150
Aika normi kulku aamulenkiksi. Ei vaan nasta pure kovalla jäällä, mutta parempi nastoilla kuin ilman. Vetopätkä kuurassa.

i. -0,5°C 9,4km: 3km+ MJ 4x500m +2km
Ei edes olisi huvittanut lähteä lenkille. Vanhat niket ei pitäneet jäätiköllä sitten yhtään. Nastakengilläkään ei viitsinyt vetää mäkivetoja. Oli melkein pakko mennä keuruuntien kautta. Pari autoilijaa yritti liiskata minut ajamalla pientareen puolella vastaan. En tiedä onanoivatko vai mitä, mutta eivät kyllä keskittyneet ajamiseen. Vedot meinasin jo lopettaa ensimmäisen jälkeen mutta sain huijattua itseni vetämään neljä. Kuusi oli ohjelmassa. Kevyt viikko, ei väliä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti