sunnuntai 10. marraskuuta 2019

La - Su

La
a. +1°C 6km s.142/155
Ensimäinen ja viimeinen puoli kilsaa auraamattomalla tiellä ja hieman puolessamatkassakin. Eilinen painoi selkeesti jaloissa. Myötäisellä syke kyllä laski ihan kiitettävästi, mutta sitten ylämäessä nousi melko herkästi. Tasaisellakin hieman koholla. Olisi voinut olla pahempikin keli ja huonompi tuntumakin. Olosuhteisiin nähden ihan ok.

i. +1,8°C TV Kevyt 11km 5,31/km s.138/156
Lähdin Nike:illa joissa on aika olematon pohjakuvio. Ennenkuin pääsin edes pyörätielle, oli kengät märät ja meinasin pari kertaa lentää nurin. Reilu kilsa alussa oli lipsuttelua ja sen jälkeen pääosin sulaa. Rantaväylän ylittävä silta oli niin liukas että piti kävellä. Eilinen tuntui hieman takareisissä ja oikean pohkeen yläosassa. Mystinen sääriluu kipu on onneksi poissa. Onko sitten finalgon auttanut vai menikö vaan itsekseen ohi, tiedä häntä. Polvea olen hoitanut miltein päivittäin em voiteella ja ei mitään ihmeellisiä kipuja. Ainut tuo ylämäessä ilmenevä kipu, mutta se ei ole polvinivelessä. Toivottavasti pysyy yöllä plussan puolella, niin olisi huomenna kohtalainen juoksukeli, jos ei hirveästi sada.  Lenkkiajankohta on joko aamu tai sitten ilta, mutta ei päivä.

Su
a. +0,8°C TV "Kevyt 25,6km" 5,09/km s.142/156
Pieni tihkusade siivitti viikon pitkää lenkkiä. Takkikin on pesty jo senverran monta kertaa ettei se enää oikein pitänyt vettä. Sen verran alussa kuitenkin että ehti päästä lämpöön. Ei ollut kylmä vaikka kastuikin kunolla. Tiesin jo alussa että loppu tulee olemaan raskas, kuten ne pääsääntöisesti on olleet pitkillä lenkeillä. Tein osittain edestakaisen juoksun kun en tiennyt rantaraitin kuokkalan puoleisen pyörätien loskatilannetta ja toisaalta järvenkierrosta ei olisi tullut riittävästi kilsoja. Sykkeet hieman koholla.
Sataman jälkeen tuli Topi vastaan ja vähän myöhemmin Samu. Väliin mahtui pari suunnistajaa, muutoin oli hiljaista Juoksijoiden osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti