torstai 6. kesäkuuta 2019

Ke-To

Ke
 a.
Vauhti oli hiljaista mutta tuntuma oli hyvä. Parempi näinpäin :-)

i. Oli jo senverran lämmin että lähdin latupohjille. Helteiden alussa on metsässä hyvä juosta, mutta ei usean hellepäivän jälkeen. En löytänyt etsimääni polkua, kun siitä on jo vuosia kun olen juossut sillä. Ensimmäisellä kokeilulla eteen tuli kaatuneita puita ja polku katosi aukolla. Palasin metsän poikki takaisinpäin ja löysin toisen polun. Palan matkan jälkeen huomasin että ihan outo polku. Jälkeenpäin katsottuna olisi vaan pitänyt mennä latupohjaa vielä ~50m ja oikea polku olisi löytynyt. Jossainvaiheessa olin jo hieman hukassa. Näin maston ja oletin että sille vie kuitenkin jonkinmoinen tie ja oikaisin siis mastolle. Tulin risteykseen mutta niin oudosta suunnasta että en ollut ihan varma missä olin. Luotin ensituntumaan ja lähdin onneksi ihan oikeaan suuntaan. Lenkin piti olla todella palauttava, mutta ei siitä ihan sellainen tullut vaikka kävelinkin pahempia mäkiä.
Kaivoin esiin shortsit joiden kanssa sisäreisien ei pitänyt hiertyä. Aika ikävästi ne kuitenkin hiertyi.

To
a.
Vauhti jotakuinkin samanlaista kuin eilen, mutta tuntuma huomattavasti huonompi. Noh...nämä aamulenkin yksittäiset tuntumat ei välttämättä kerro yhtään mitään. Todella hiostava keli. Pahempi kuin eilen illalla.

i.
Kuumaa, kuumaa... Paljolti latupohjilla. Paikoi sai juosta varjossa, mutta toisaalta ei sinne sitten sopinut tuulikaan. Oli senverran raskasta että voipi mennä loppuviikon suunnitelmat uusiksi. Pitänee vetää aamulenkki kotalammella, niin voi lopettaa lyhyeenkin, jos siltä tuntuu. Täytyy keventää senerran ettei hyydy heti ensimmäisellä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti