perjantai 12. lokakuuta 2018

Juoksua a. 5,2km / i. 9,1km: 2,5+4x1km/2,5`+2,6

a. +8,2
Meni aamulenkki hieman myöhäiseksi kun väsytti. Söin suosiolla aamupalan ennen lenkkiä. Nyt on kaksi yötä nukuttanut hyvin ilman kummempia aamuyön heräilyjä. Syvän unen osuuskin mittarin mukaan on kasvanut normaalista, mitä pidin todella lyhkäisenä.
Eilen muuten meinasi iltalenkki jäädä väliin. Menin ruuan päälle lukemaan ja nukahdin pieneksi hetkeksi. Olin jo päättänyt jättää lenkin väliin, kun ei ole mikään pakko. Tuli sitten kumminkin lähdettyä mielessä useampi variaatio millä lenkkiä voi lyhentää.
Tein muuten eilen vertailun prisman kassakuitin kanssa fuudie:en avulla paikalliseen Saleen. Loppusumman ~23€ prisman hyväksi ero oli melkein 2,5€ ! ...eli yli 10%.

i. 10,6°C tyyni
Muutin tonnien lähtöpaikkaa siten ettei tarvitse ohittaa killerin liikuntahalleille menevän risteyksen liikennettä. Könkkölään päin vaan on pientä vastaista, mikä näkyi heti ajoissa. Nousua ei ole kuin 7m, mutta kyllä sekin minulla vaikuttaa. Viimeisessä ja toiseksiviimeisessä rasitustaso oli jotakuinkin sama mutta aikaero melkoinen. noh, ehkä viimeisessä aina on hieman puristusta. Viimeviikolla nousua oli ainoastaan 3m. Lähtö- ja lopetuspaikka ei ihan sama joka vedossa.
Luulin että tämä meni hitaammin kuin viimeksi, mutta menikin keskiajoissa reilu 3s nopeammin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti