torstai 20. maaliskuuta 2008

To 20.03 Kiirastorstai

Aamulla alkulenkki(6km) hieman nihkeää, mutta loppua kohti kun lihaksisto lämpeni alkoi juoksu kulkemaan. Odotinkin iltalenkiltä(21km) kohtuu kulkua, mutta ei oikein irronnut. Positiivista oli että pääsi yli puolet lenkistä juoksemaan sulalla tiellä. Jäätikköäkin tosin löytyi. Huomenna lähdemme "mummonmökille" ja siellä on taas tiedossa polttopuiden pienimistä. Halkaisukiila on vaan hakusassa...
Seurailen säätiedotuksia sillä silmällä että jos pääsisi maanantaina juoksemaan hölkkäkisan Alavudelle. On vielä pieni mahdollisuus ettei sinne tulisi lunta. Sääennustajatkaan ei osaa vielä sanoa kuinka ne sadealueet kulkevat. Taitaa päätös jäädä sunnuntaille... Se kuitenkin on melko varmaa että tänne saadaan 10cm uutta lunta. Katselin vuodentakaisia lämpötiloja harjoituspäiväkirjasta. Jos kelit oli samanlaisia niin ensiviikolla olisi 15 astetta lämmintä ;). Pitkän ajan ennuste ennustaa ensiviikolle normaalia kylmenpää keliä. Kevät odotuttaa itseään...

4 kommenttia:

  1. Ai Jaska siis juoksee!?!? No kaikesta huolimatta hieno homma kun saadaan porukka kasaan! Minä olisi ottamassa ton Matiaksen joukkueseen, jollekin lyhyelle osuudelle, koska pojalta löytyy nopeutta. Lisäksi kun seuraan on saatu nuorta ja lupaava verta, niin onhan sitä kannustettava. Noista maksuista olis kiva saada tarkat tiedot eli maksettavaahan on jäsenmaksu 10e ja lisenssi Xe. Maksaako seura jotain? Ja tietysti itteeni kiinnostaa vieläkö seura jakaa rahaa noista a-luokan tuloksista?

    VastaaPoista
  2. Olen jo laittanut siitä kyselyn eteenpäin. Jaosto käsittelee asian seuraavassa kokouksessa. Seuran jäsenmaksusta ei ole tullut mitään tietoa vaikka olen jo kahta hehkilöä pyytänyt lähettämään minulle tietoa että mille tilille paljon ja koska. Ei ole tullut tietoa, joten ei sitä kai tarvitse maksakkaan.

    VastaaPoista
  3. Jaskan voitte suosiolla jättää pois laskuista Karhuviestin juoksijoita mietittäessä. Jarille lupasin olla 4. varamies heti Timon, Arin ja Juuson jälkeen. Eikä laskuista sovi unohtaa muitakaan halukkaita (Pena, Tero ym.). Joten kyllä te joukkueen saatte kasaan, näin uskon vakaasti.

    Mitä tulee noihin maksuihin, olen myös tiedustellut asiaa, jotta voitaisiin laittaa tietoa seuran sivuille. Vielä ei ole asiasta Jaria tai minua informoitu.

    t:Jaska

    VastaaPoista
  4. Tässä vielä perään ehdotukseni joukkueeksi juoksujärjestyksessä:
    1.Erik
    2.Jyrki
    3.Kalle
    4.Matias
    5.Jari
    6.Matti
    7.Tumppi

    Ehdotus perustuu olettamukseen ettei Marko ole vahvuudessa mukana? Ja tämä on vain ehdotus. Tarkoitus ei ole syrjiä muita mahdollisia halukkaita (jos sellaisia löytyy). Ja jos joukkueeseen on halukkaita enemmän kuin 7, ei muuta kun karsintakisa pystyyn.

    -jaska-

    VastaaPoista