perjantai 28. maaliskuuta 2008

Pe 28.03 Periaatelenkki ;)

Aamulla pikkasen jäykähköä. Silleen sopivasti että huomasi palautumisen olevan käynnissä. Iltapäivälenkillä päätin että en juokse kuin 30 minuuttia ;) Sehän meni sitten hieman vaikeaksi ;) Eihän siinä mitään kun aurinko paistoi ja ei mihinkään kiirettä...
En jaksa lukea mitä olen viimeksi kirjoittanut, mutta nyt olen tehnyt periaatepäätöksen, että en laske enää kilometrejä(paitsi tänään viimeksi, että jos huomenna sitä ja sitä ja sunnuntaina sen verran, niin sitten olisi viikossa sitä ja sitä). Tässä vaiheessa koulutusta ei ole enää peruskestävyydelle mitään radikaalia tehtävää. Ainut kysymysmerkki on että kuinka lähellä sitä kuulaisaa rajaa pystyn juoksemaan rennosti ja taloudellisesti? Jumi pois elimmistöstä ja palautuneena viivalle. Voi olla että pitää olla itsekäs ja jättää joku sovittu kisa väliin ja hakea se hyvä harjoitus joka tuntuu itsestä tärkeälle. Olen jo aikasemmin suunnitellut että se olisi kunnon lenkki alle ja kisa päälle, mutta se ei sovellu "jokakisaan".
Jatketaan linjalla kaksi kovaa-pitkä-palautus(palutus huutomerkillä).

ps. Ei tällä kuuhun mennä, eikä varmaan enkkaakaan. Tehdään mitä tehtävissä on ja toivotaan perkeleen kovaa päivän kuntoa ;)

1 kommentti:

  1. "Itse en ole välttämättä se motivoitunut kun ajatukset on toisessa kisassa ja kuinka saisi kisan+harjoituksen joka palvelisi sitä!!!" Niinhän se taitaa olla jollakin toisellakin. Mulla tulee nyt 3kovaa reeniä viikkoon tonne karhuun asti ja tuo karhu on se vikan viikon vika kova reeni. Toisaalta ok veto oli toi Jytinäkin ilman mitään valmistautumista, joten luottavaisena Karhuun. Miten sit noi mäet vaikuttaa? Eilen 5*1km 2,5 asteen kulmalla 3.15-3.10 pal km hölkkä + 1km nollakulmalla 3.05 Vauhti vielä pahasti hukassa, mutta niinhän se aina.

    VastaaPoista