lauantai 15. maaliskuuta 2008

La 15.03 Aamusta

Tänä aamuna pikkasen käynyttä soppaa lasillenen naamaan ja yksi geeli kyytipojaksi ja baanalle. Pakkasta kolme astetta ja uutta lunta. Pito oli kuitenkin siellä mistä ei ollut ehditty aurata ihan kohtalainen. Kiersin saman lenkin kuin torstain kiihdytyksessä. To viimeinen "vitonen" 22,35 ja tänään 26,51. Kokonaisaika 65,50 ja 76,02 eli vitonen ei ole vitonen ja 15 ei ole 15 vaan pikemminkin 16. Pääasia kuitenkin että treenin tekee samalla pätkällä. Kelit ei kuitenkaan ole vertailukelpoisia. Tuntuma oli ihan ok ja energiat riitti hyvin. Iltalenkin jätän suosiolla väliin kun tuo polvi taas pottuilee. Keskitytään huomiseen pitkään lenkkiin. Perhe alkaa tervehtymään ja nähtävästi olen itse välttänyt kuumetaudin(ainakin vielä). En sitten tiedä mitä nuo viime viikon korkeat sykkeet johtuivat. Tänään en edes viitsinyt laittaa mittaria rintaan. Uskoisin kuitenkin että sykkeet oli ihan kohtalaisella tasolla.
Eillen ostin uuden tallentavan digiboksin. Hieman oli illalla pinna kireällä kun asentelin sitä. Odottelin että automatiikka alkaa asentamaan automaattisesti kanavia, mutta ei. Tarkastin kytkennät moneen kertaan surkean manuaalin mukaan. Manuaali ei ollut just tälle digiboksille laadittu joten joutui hieman arpomaan. Boksi oli Mustassa pörssissä tarjouksessa ja mielestäni kohtuu hintaan 500gb koneelle. Merkkihän ei ollut mikään tunnettu, mutta kävin hieman lueskelemassa netistä keskustelupalstoja. Ainahan kaikista löytyy sekä negatiivisiä että positiivisia arvosteluja, mutta elämä on riskien ottamista ;) Ainakin vielä se on pelittänyt ihan ok ja tallennuskin näytti pelaavan. Teksti-tv näytti hieman tökkivän ja se ei täytä koko ruutua. Kokeilin myös äsken siirtää mp3:sia koneelle muistitikulla, mutta se ei pelittänyt. Eikä edes toistanut biisejä tikulta. Mistä sitten johtuneekaan? Pitäisi varmaankin lukea manuaali joku ilta iltasaduksi itselleen ;)
Iso Jaska ja Tynskä olivat juosseet mainiot juoksut Aktia-cupissa. Onnea pojille! Hyvälle näyttää tulevaa kesää ajatellen! Tietenkin erityisonnittelut Jaskalle uudesta SE:stä.

2 kommenttia:

  1. Alla oleva teksti sensuroitu seuran sivuilta, hyvää linjaa siellä vedetään ;) "Vedetääs takas tota karhua. Samalle viikonlopulle osuu hokkahölkkä ja ainakin ite uskon sen palvelevan sm-maantien suhteen paremmin kuin karhun. Mielipiteitä"

    VastaaPoista
  2. Ei jummara. Ei tuossa ole mitään sellaista etteikö sen olisi pitänyt mennä läpi. Taitaa vika olla lähettäjässä ;) Ei vaiteskaan kokeilin itsekkin tuota samaa ja ei mennyt läpi. Ei edes sana hölkkä ole kiellettyjen listalla ;)

    VastaaPoista