keskiviikko 28. marraskuuta 2007

Ke 28.11 Pikkasen jäykkää...

Eilinen liukastelu kostautui sitten tänään. Ei onneksi mitään muuta kuin pientä jäykkyyttä lihaksistossa. Kai sitä pitää siirtyä pikku hiljaa hallin puolelle tekemään nuo "tehokkaammat" harjoitukset. Toisaalta tällainen selkeä pakkaskeli niinkuin tänäänkin oli, on paljon mielyttävämpi kuin eilinen pikkupakkanen ja irtolumi(tai jää lumen alla). Tänään tuo -7 astetta ja tuuli tuntui yllättävän kylmältä kun ei ole vielä tottunut "pakkasiin". Olin tosin hieman alipukeutunutkin kun aamulla oli ainoastaan -3 astetta. Siperia opettaa...
Aamulla kuitenkin normaali 6km ja iltasella Matsonin kanssa 13km. Kumpikin lenkki oli hieman jäykän nihkeää, mutta kuitenkin ihan ok juoksua. Katsotaan kuinka kokonaisuus kostautuu kun tulee tehtyä kohtalaisen pitkää päivää töissä ja yrittää aloitella taas harjoittelua. Joskun kuitenkin tällainen pieni stressi on ihan hyvästä. Eipähän pääse homma lipsumaan käsistä. Ainakaan laiskottelun puolelle ;)
Japanissa oli mielenkiintoinen puolikas. 397 kaveria alle 1.10:n. On siellä hieman eri taso kuin meillä täällä pohjolassa.

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen havainto tänään Savon-Sanomista. Täällä juoksijoiden taso laskee kun matka pitenee. Kasilla paras tulos tais olla Pulkkasen Ollin 1.54.??, Kympillä vielä Klemola oli juossu vähän päälle 32 ja puol. Puolikkaalla paras noteeraus oli sit jo jotain 1.16. luokkaa. Olen siis suuri juoksija täällä Savossa - tulkaahan muutkin tänne!

    VastaaPoista
  2. Hei, jotain rajaa! Ilmansuunta on ihan väärä. Savolaiset...

    VastaaPoista
  3. HiHihiHINTTI! Pyllistä vaan Jarppa länteen päin. Muistan vielä hyvin kuka tunsi Vaasan kadut kuin omat taskunsa ;)

    VastaaPoista
  4. Buuaaahhh. Passoo sitä suurhölkkärinä olla kun minä olen sieltä poissa :D No jouluna sitten...

    VastaaPoista