lauantai 17. marraskuuta 2007

La 17.11 Hi-Hi-Hiitoa

DoDiin sellaiset kauden päättäjäiset. Ei sentään vielä seuran päättäjäiset ;) Pena jatkaa edelleen ja kaikki niin kuin ennenkin.
Pe aamulla 6km. Töissä stressipäivä uusia laskentaohjelmia omaksuessa. Ruokatunnilla pieni hengähdystauko kun olimme Jaskan kanssa syömässä. Iltapäivällä juosten kotiin 6km. Vaatteet kuivauskaappiin ja repun kasaus. Bussilla V-koskelle ja yhteislenkille. Perinteinen tunnin lenkki. Meno rauhallisesti ja paluu pientä vauhtileikittelyä Tumpin kanssa. Vaikka juoksin nastalenkkareilla(Tumpin mielestä piikkareilla) niin yksi kuperkeikka tuli kuitenkin. Omaa tyhmyyttä kun lähtee tekemään u-käännöstä risteyksessä talvikelissä. Säikähdin että olisi käynyt pahemminkin mutta onneksi ei mitään jälkiseuraamuksia. Sitten saunomiset, iltapala mainostilaisuus, penan "tietokilpailu", palkitsemistilaisuus, paikalliseen, kaupunkiin jne... Lopun voi arvata...
Tänään aamupäivällä kävin tsekaamassa meidän korkeanpaikan hiihtomahdollisuudet. Jee, latu valmiina. Haastattelin yhtä hiihtäjää joka kertoi että pari hiekkakohtaa joita pitää varoa. Menin iltapäivällä paikalle kakkossuksilla(eihän minulla muita olekkaan) ja totesin että ei siellä mitään hiekkakohtia ollut edes näkyvissä. Vetelin rauhallisesti perinteistä noin 1,5h. Kyllä oli kivaa taas pitkästä aikaa ;) Suurin homma koko rulianssissa oli kuitenkin suksien putsaus ennen hiihtoa. Minulla oli jäänyt viime talvelta liisterit suksien pohjaan, jotka olivat kuivaneet sen verran hyvin ettei meinannut lähteä edes metallisiklillä/tärpätillä/asetonillakaan ;) Sitten kerros luistovoidetta ja pari kerrosta pitoa. Pitovoitelu ei kyllä mennyt oikeen nappiin. Suksi alkoi toimia vasta 10km:n jälkeen. Eipähän ollut ainakaan liian liukas suksi ensimmäiselle hiihtolenkille. Huomiselle voisi katsoa hieman sopivammat voiteet...ajattelin viettää ladulla hieman pitemmän ajan... termari mukaan ja ajan tappoa...ja toivottavasti paremmalla olotilalla ;)

2 kommenttia:

  1. Kävin myös itse kaverin kanssa tsekkaamassa ladun ja pieniä kiviähän sieltä löytyi. Mun vehkeissä ei paljoa haittais, kalliimmissa kylläkin. Hyvä että päätösbileet on pidetty. Tänään on Anterolla omat.
    Tsemiä t. kauden aloittanut

    VastaaPoista
  2. Sunnuntain päivitykset menee " pieleen" Aamupäivästä pakolliset lasten jumppajutut ja vesisade päälle ...syö miestä ja motivaatiota Ei hiihtoa ei juoksua... Asennevamma?

    VastaaPoista