torstai 12. huhtikuuta 2007

To 12.4 Samaa jyystämistä ja väsyttää...

Normaali aamulenkki ja iltasella parikymppiä. Täytynee alkaa jo keventelemään. Lauantaista tosin ei tule kevyttä! Täytynee jättää tämän viikon kilsat noin sataanneljäänkymppiin voipi tulla hieman allekkin. Täytyy antaa Tuomaksellekkin mahdollisuus ;)
Pojathan on näköjään ottaneet blogini keskustelupalstaksekseen. Ei se mitään kiva vaan kun on eloa. Kimmo nuo koipioireilut vaan johtuu treenin puutteesta. Kun rumba on koko ajan päällä ja riittävän väsynyt niin mikään ei tunnu miltään. Jaa-a ei jaksa enää kirjoitella. Täytyy valmistautua nukkumaan menoon. Venyttelyt jää nyt kyllä väliin...

2 kommenttia:

  1. ai saan mahdollisuuden paukuttaa paremmat kilsat vai ohittaa sut kierroksella? Tänään huuti reidet mäessä halleluujaa. Ihmettelin muuten sitä et pitäs vetää niin et perssuoli tulee ulos mut niin et voi viel vetää kovempaa??? Mikähän sieltä sit tulee. Tänään kaikista vika veto meni reilu 10m pidemmälle kuin vika - välissä toki paskaakin. Huomasin muuten sen et keskikroppa on jääny huonommalle huomiolla tänä talvena - alavatsat meni mäessä jumiin. Meen tekeen linkkareita ;)

    VastaaPoista
  2. kyllä täältä taas virheitä löytyy vaikka muille jakaa:
    keskustelupalstaksekseen - Mitä huttua? nukkumaan menoon - tuo pitäs Jarppa kirjoittaa yhteen. Tsemppiä nyt hieman - olisi mukavaa jos voisi keskittyä sun tekemisiin, mutta nyt kaikki aika menee noiden kirjoitusvirheiden korjaamiseen. Asiasta toiseen - joku vieras blondi vilkutti mulle aamulla ku lähin lenkille - hetken olin onnesta soikeena. Sit tajusinkin et Jaana oli vissiin heittämässä lapsia mummolaan hoitoon...niinpä, ei mulle vieraat blondit vilkuttele!

    VastaaPoista