lauantai 28. huhtikuuta 2007

La 28.4 Kisapäivä

Jep, jep,
Eillen taas normi J päivä. Aamulla seiska ja illalla vaihteeksi huonolla tuntumalla 10+6x100.
Katselin HP-kirjasta että eipä ole ollut hyvän tuntuman päivää moneen kuukauteen! Mitähän se tämäkin kertoo? Kirjaan harjoitustuntuman periaattessa numeroilla 1-5, mutta käytän nuolia klo 12-6. Klo 2 on hyvä lenkki ja klo 4 on huonohko lenkki. klo 3 on ok normaali lenkki. Merkinnät ovat viime kuukausina olleet koko ajan joko klo 3 tai 4-6(käytän myös välimuotoja).
Tänään ehkä merkkaan jopa paremman kuin kolmosen? Hiinä- ja hiinä...
Tänään kuitenkin aamulla, huonosti nukutun yön jälkeen, aamuveryttely maastossa 32,5min. Lenkille sattui "huvittava" episodi kun aloin mielessäni kehumaan lenkkareitani, jotka ostin jo viime syksynä(for sample), mutta en ole juurikaan juossut niillä. Samalla törmäsin puunjuureen ja rönäsin malalleni. Sain käden eteen(onneksi ei tullut keskisaloja), mutta käsi upposi kuralammikkoon rannetta myötä. Onneksi fleesikäsine antaa paljon anteeksi, kun sitä hieman puristaa kuivaksi ;) Muuten aamulenkin tuntuma oli ihan ok. Ajatuksena oli että olisin pyöräillyt kisapaikalle, mutta peruin ajatuksen kun ulkona pudotteli hieman lumihiutaleita. Menin siis Matsonin kyydissä ja ihan hyvä niin. Alkuverkka ihan hyvällä tuntumalla vaikka selkä oli hieman jumissa edellisen illan haravoinnista. Kisaanhan oli tarkoitus lähteä varovasti ja kiihdytellä vasta puolen matkan jälkeen. Alku tuli lähdettyä vanhana puolimailerina YK:n rinalla. Järki kuitenkin voitti aika nopeasti. Eka tonni 3.26, kun tajusin löysentää tarpeeksi. Kolme kilsaa piti hermo. Sitten tuli taas tuli vedettyä ihan liian kovaa loiviin alamäkiin, nähden siihen mikä oli kisan tarkoitus(ja kunto)! Kasin kohdalla meinasi iske pieni luovutus meininki. Sain kuitenkin hieman tsempattua ja vedin pahimman ylämäen järjellä ja sitä seuraava piitkään loivan(vanha Huugon reitin loppuylämäki)) ylämäen tiukasti. Viimeisen kilsan osa oli pahaa vastatuulta, mutta kun takaa kuului koko ajan läpsytys en "viitsinyt" heliittää ja päästää kaveria(jonka luulin olevan vanhan-samassa-sarjassa-olevan-kaverin-läpsytystä) peesiini. Toisaalta onneksi en katsonut taakseni, sillä se oli Jyrki joka veti lopun kovaa. Jos olisin katsonut, niin todennäköiseti olisin hieman helittänyt hieman ja päästänyt Jyrkin rinalleni(ainakin hetkesi) ja kummankin loppuaika olisi ollut hieman heikompi. Vaikka sijoitukseen en olekkaan tyytyväinen, niin kokanaisuutena kisa oli ihan hyvä harjoitus. Viime viikonlopun puolikas ei painanut lihaksistossa, mutta jokin rajoitin oli koko ajan päällä. Onko se sitten sitä että vauhtikapasiteetti ei vaan yksinkertaisesti riitä! Jos meinaa maralla juosta kunnon ajan, niin pitäisi puolikas kulkea, mutta kun puolikas ei kulje, niin pitäisi kympillä saada kunnon aika ja kun ei kymppi ei kulje... Toisaalta eipä nuo tonnitkaan ole kulkenut. Noh, eihän tässä ole treenattu kuin kaksi 2:n vkn:n määrä jaksoa. Eipä kai nillä pohjilla paljoa voi odottaakkaan... Tänään muuten otin ensimmäiset öölit kahdeksaan viikkoon ;) Toisaalta kotona heti hapanta naamaa. Ei oo helppoa nylkylläkään.
Onneksi kuitenkin vatsa on kunnossa ;))

Niin tuloksita epäviralliseti sen verran että:
Marko voitti ~32,30(talven herkistely kannatti)
2. YK (tekee taas tulemistaan)
3. Tuomas( voitti jalkakivut, mutta ei pull...
4.Matti (lisää treeniä. Suunta oikea)
5.Erik (ei kulkenut?)
6.Kalle Kulmala!!!(uusi seuran jäsen. Nyt vaan taas lisää intoa päälle, niin tuloksia tulee)
7. Jyrki ~35,40 (salatreenaaja tulee ja iskee. Täytyy olla skarppina, ettei mies pääse yllättämään)

Veteraareja ei noteerata ;)
Olisin voinut vaikka laittaa tulokset seuran sivuille, mutta kun sinne ei pääse editoimaan, vaikka viimeksi viime lauantaina uhrasin siihen useita tunteja... Ehkä parempi niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti