maanantai 23. huhtikuuta 2007

21-23.4 Maantiellä

Lauantaina veryttelyä vesitihkussa. Onneksi ei ollut kisapäivä. Olisi voinut alkaa vilukapajamaan. Tulihan sitä hölkättyä 8km+2x200m "rennosti". Testasin samalla suutarin korjaamia DS Trainereita. Lisättiin taas pohjaan lisää kulutuspintaa. Tällä kertaa korjaus ei ihan onnistunut. Uusi pinta oli liian kovaa ja ainakin sateella hieman liukas. Juoksin kuitenkin niillä Sunnuntaina kun oli kuiva keli. Näyttivät kulahtavan taas aika reippaasti.
Sunnuntai:
Olipas kisa. Aamulla neljän kilsan herättely ja aamupalaksi pari ruisleipää ja kahvi. Menimme perheen kanssa jo hieman aikaisemmin Suolahteen siskoni luokse. Sieltä poljin pyörällä keskustaan (1,5km). Normaalit rutiinit ennen kisaa ja viivalle. Lähtö viivästyi miltei 10min ajanottosählingin takia. Meinasi jo puskea vilua päälle, kun lämmintä oli 4-5 astetta. Varusteena shortsit ja hihaton paita oli muutoin ihan ok. Pohjoistuulta oli 6-7m/s joka pääsi puskemaan noin 1/5 matkalla. Eka kierroksilla pystyin kyllä peesailemaan ihan kohtalaisesti. Alkumatkasta mukana oli vielä Markku(selkäongelmia?) ja Juha, jota nyt valmentaa Matii Vuorenmaa. Taisi olla Juhalla palautumisongelmia hieman enemmän kuin minulla ;) Hokka-hölkän vaudilla eilinen loppuaika olisi ollut 1.18,15. Siihen nähden pystyin pitämään vaudin ja hieman parantaankin. Viimeinen kolme kierrosta oli kyllä aika tuskallista. Ne varmaankin vei loppuaikaa "aika paljon" huonompaan suuntaan. Optimistinen tavoite oli kuitenkin "ainoastaan" 1.17. Tuolla vauhdilla ei kuitenkaan kannata lähteä vielä maratonille. Viime vuotiseen ajasta jäin kuitenkin ainoastaan reilu puoli minuuttia.
Kisan päälle pari kilsaa veryttelyä, palkintojenjaon seurantaa ja suihkuun. Ennen loppuveryttelyä nappasin yhden geelin ja join vissyä. Vatsa alkoi jo hieman oireilemaan loppuveryttelyssä. Systerin luokse päästyäni suoraan sohvalle lepäämään. Vatsa alkoi jo silloin kramppailemaan. Kotimatka ja ilta oli tuskainen. Vatsan tyhjennys ensiksi kurapaskantamalla ja lopuksi vielä sappinesteet ulos. illalla kymmeneltä sain ensimmäisen sämpyläpalan alas. Pikkasen jugurttia päälle. Yöllä heräilin 10-15 kertaa vatsakramppeihin. Aamulla vatsa kuralla ja ajoittain kramppeja. Voipi kisasta palautuminen hieman viivästyä... Noh, alkuviikko erittäin kevyesti ja tänään lepopäivä! Onhan minulla joskus ennenkin ollut hieman tuontapaisia, mutta ei noin voimakkaana. Joskus minulle tulee vatsaongelmia siitä sekamehusta jota kisoissa tarjotaan. Nyt join sitä pari mukia. Olisko sitten yhteisvaikutus joka teki sen. Tiedä häntä. Voihan se olla että kun laitetaan huonokuntoinen mies kisaan niin tulos on tämä. Otin ison pullon vissyä töihin. Yritin kumota se päivän aikana, mutta huonolla tuloksella. On nimittäin ollut hieman lihaskramppailuakin... Vieläkin aina välillä tulee kouristuksia. Söin aamulla pienen annoksen puuroa ja ruisleivän. Lounas meinasi hieman tökkiä. Puolessavälissä ruokailua täytyi pitää hengähdystauko kouristusten takia. Vielä nytkin aina välillä meinaa kouristella vatsaa. Ruokailu kuitenkin sujuu jo miltei normaalisti. Eiköhän se kuitenkin tästä pikkuhiljaa helpota... Huomenna voisi jo kokeilla juosta töihin.
Lisäsin tuonne linkkeihin hieman kuvia Suolahdesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti