sunnuntai 15. huhtikuuta 2007

Su 15.4 Kovan jakson päätös

Pitkä lenkki heti aamusta. Puolen tunnin kohdalla piti pitää jo ensimmäinen venyttelutauko. Etureidet tuntui oleva aika jumissa. Pahiten jumissa oli kuitenkin ristiselkä. Sitä piti venytellä useamman kerran. Lenkki(23km) meinasi lipsahtaa pidemmäksi kuin olin ajatellut, joten loppumatkasta kävelin suosiolla suurimmat ylämäet. Kotiin ehdin sopivasti näkemään Pariisin maratonin loppuratkaisut. Ruokaa naamaan ja lasten kanssa polkupyörällä tivoliin. Polkupyörän perässä pyräilyvaunu, jossa vedin parikymmenkiloista Sallaa. Kyllähän alamät ja tasaiset meni ihan hyvin, mutta ylämäissä sai jo hieman polkea ;) Teki gudaa väsyneille jaloille. Reissuun tuhlautui 5,5h. Toivottavasti uni maistuu iltasella...ja palautuu ensiviikolla... Maanantaina on tarkoitus pitää ensimmäinen lepopäivä kuuteen viikkoon. Saavutus sekin...kai.

Toteutunut viikko:

Ma
a. Tv kevyt 9km
i. Tv kevyt 14km

Ti
a. TV kevyt 6km(reppu selässä)
i. 14km: 4+(6x1000m/2min)+4km.k.a. 3.29,5(Maantiellä)

Ke
a. TV kevyt 6km
i. TV kevyt 14km

To
a. TV kevyt 6km
i. TV kevyt 20km

Pe
a. TV kevyt 6km
i. TV kevyt 10km

La
a. Kevyt 7km
p. 19km: 3+(12,3)+4km

Su TV kevyt 23km

=================
154km

5 kommenttia:

  1. Älä ny lepäilemään ala, alkaa vielä sattumaan. Lennokasta pm-tahtia kun vedät Suolahdessa niin se on tehtaantakuu että perit mun tittelin. Tumppi veti "ok"? Missä vaiheessa tipuit Nandin kyydistä?

    VastaaPoista
  2. Vika tonni. En tiedä onko rata tuttu, mut sehän on puolet alamäkee ja puolet nousua. Vikan kerran ku oltiin lähdössä mäkeen niin nandi kiskas hetkessä 15m ja se oli siinä. Paska kisa! Ekan kerran tohon mäkeen vedettiin ihan liian kovaa ja siitä en enää palautunu. Kuitenkin -45s viimevuodesta ja täysreeni viikko alla, joten saa nähdä. Ens viikolla enkka?

    VastaaPoista
  3. vedit muuten Jarppa mua kovemmat kilsat - jäin 2km...

    VastaaPoista
  4. Ulukoomuanräkätille: eihän minun tarvitse kuin pitää samaa vauhtia kuin hokassa. Naisissa ei nimittäin ole niin kova taso kuin viime vuonna ;) TV:hen pojjat TV:hen ;)) Onneksi pystyy vielä panemaan Papalle kampoihin...

    Asunnolliselle: Onneksi kävin lauantai aamuna ulkoilemassa. silloin kun sinä nukuit viel, niin sain sinua paremmat kilsat. Otetaanko ensiviikolle uusi kisa?
    Odotappas kun jään kesälomalle! En ole yleensä lomalla harjoitellut, mutta nyt taidan tehdä poikkeuksen. Pannaanko pari markaa lasiin? Voidaan sitten syksyllä keskittyä olennaiseen ;)

    VastaaPoista
  5. Pannaanpa harkintaan kumpi tuo mulle suuremman nautinnon, parantaa omia enkkoja vai voittaa sut viikkokilsoissa. Jos nää kisat ei ala kulkemaan niin jostainhan munkin pitää tyydytykseni saada ;)

    VastaaPoista