perjantai 6. huhtikuuta 2007

Pe 6.4 Iltalenkki

Ihmeellinen on tämä ihmisen elimmistö. Eillen hirveää raahautumista ja tänään kulku mitei normaalia. Iltalenkki 14km taas maastopohjalla. Kyllä tekee hyvää jaloille ja päälle ;)
Auttavana tekijänä oli varmaankin viime yö kun sai nukkua normaalia pidemmät yöunet. Peräti 8,5 tuntia normaalin 7-7,5 tunnin sijasta. Taidan sittenkin uskaaltaa vetää huonenna kiihtyvän.

Eillen sattui hieman huvittava juttu kun yksi "hölkkääjä" lähti kiihdyttelemään kun saavutin sen lenkillä. Varmaankin jos olisi ollut edes suht normaali kulku päällä olisin lähtenyt härnäämään ;) Oli kuitenkin niin nihkeää ettei ollut varaa... tai sitten tänään ei olisi tarvinnut tehdä lenkkejä.
Oikeastaan enhän minä tidä minkä tason hölkkääjä k.o. tyyppi oli. Olisihan tämäkin hölkkääjä voinut jäädä kuin seisomaan.
Vieläkin päässä kummittelee nuo viikon kokonaiskilometrit. Miltei joka lenkin jälkeen tulee spekuloitua paljonko tulee viikko annokseksi. Jospa se unohtuu kun saa oikeasti tehoja päälle...

1 kommentti:

  1. ookkoo nää muuten insinööri ku mietit vaan numeroita? Mulla jää aamulenkki tänään tekemättä ku ollaan reissuun lähössä. Sit seinäjoeltä pitäs löytää kilsan mäki, voip olla vaikeeta. ps. täytyy nostaa noita aamulenkkien kilsoja ku sulle taitaa tulla mua enemmän ;)

    VastaaPoista