maanantai 19. elokuuta 2019

w/u + 5 x Sauvarinne + c/d

Tänään sauvarinnetreeni oli kovempi kuin viimeksi heinäkuun lopussa. Tänään oli lämmin ja hiostava keli kun viimeksi oli hieman viileämpää. Sykkeetkin oli korkeammat.
Viimeksi joutui vetämään hissin vieressä kun hissit oli alamäkipyöräilijöiden käytössä. Nyt pääsi hissin alle ja alusta oli parempaa(ei sepeliä), mutta nousun profiili on hieman erinlainen. Mielestäni hissin alla on rankempi profiili vaikka nousu ja matka on sama. Pari jyrkempää tömpätettä on kuitenkin jyrkempiä.
Neljännessä oli jo tosi tiukoilla ja viimeisessä joutui hieman kakomaan mäen päällä. Pari frisbegolffaaja käveli ohi ja toinen totesi että tuossa on asennetta :-) Molemmat näytti peukkua.

Tänään veryttelyssä pystyi juoksemaan hieman enemmän mutta sattui takareiteen siitä huolimatta. Aloin viimeviikolla venyttelemaan niitä. Venytin varovasti mutta siitä huolimatta ne otti itseensä. Onhan ne todella jäykät! Nyt pitää venyttää erittäin varovaisesti ja monena päivänä. Ne ei ihan heti tokene kun en ole vuosiin venytellyt... säännöllisesti... siis todella harvoin ja silloinkin ennen kovempaa harjoitusta.
Nyt ei pysty tekemään kuin sauvatreenejä ja pyöräilyä. No, voisihan sitä mennä pyörällä rantaraitille ja rullaluistella. ...tai ainakin kokeilla. Ainakin ensimmäinen lenkki pitäisi tehdä ilman sauvoja, jotta saa tasapainon kuntoon. Sekin on kuivan kelin hommaa ja taitaa sauvoissakin olla tylsät piikin.

Yks ilta, kun oli vanhat harjoituspäiväkirjat esillä, tuli mieleen ottaa ylös juostut maratonit. Monet on kysyneet että montako olen juossut mutta en ole tiennyt itsekkään. Naputtelin ne taulukkolaskentaan ja voisin julkaista ne tässä joku päivä.



19.08-19


 31.07-19


                     19.08-19                   31.07-19


                                           


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti