sunnuntai 25. elokuuta 2019

JKL-Luonnetjärvi-Uurainen-Multia-Petäjävesi-JKL 133km

Eilen illalla aloin jo suunnitelemaan sauvalenkkireittiä, vaikka jo alkuviikosta oli suunnitelmissä viikonlopulle juuri tämä lenkki. Heräsin aamulla turhan aikasin ja päätin sittenkin tehdä pyörälenkin.
Lämpötila oli lähtiessä alta 10 astetta. Uhrasinkin vanhan -80 luvulta olevan hiihtopuvun jotta sain irtohihat eli legs:it. Ne olikin tarpeen ensimmäisellä 30:llä kilometrillä. Uuraisille asti meni ihan hyvin miltein tuulettomassa kelissä, eli ei myötätuulihyötyä. Uuraisilta Multialle olikin sitten kokoajan voimistuvaa vastatuulta. En tiennyt nopeuksista enkä sykkeistä kun näytöllä oli vain kellonaika ja matka. Perinteinen tauko Multian Korsussa jäi väliin kun se olisi auennut 25min myöhemmin. En tiedä olisinko muutoinkaan pysähtynyt...aikataulullisista syistä(maaottelu). Multialta Pettuveelle oli sivuvastaista joka tietenkin kääntyi pääosin tiensuuntaiseksi kuten sivuvastaisella on tapana. Tässävaiheessa jo sattui melkoisesti olkapäihin ja niska oli aivan jumissa. Ei nuo etureidetkään ihan tuoreet olleet. Pettuvedeltä kotiin oli sivutuuli joka aina välillä pyörähti vastatuuleksi.
...eli ei mikään nautiskelulenkki. Välillä se vaan on tällaista. Oikeastaan keskinopeus 27,5km/h oli yllätys. Senverran tuo tuuli häiritsi.

Viimeviikolla liikuntaa reilu 13h ja tällä viikolla melko tasan 14h.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti