sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Ke-Su

Keskiviikkona jätin suosiolla juoksulenkit väliin. Suoreissu oli ihan riittävä rasitus. Jaloissa tuntui pehmeällä suolla kävely. Menin pyörällä hieman kauemmaksi suon taakse josta oli lyhyempi matka itse marjapaikalle.

To
 a. 8km
Nyt alkoi helittämään taka- ja pakaralihas kivut. Lähentäjät edelleen kipeät ja selkä jumissa. Alkumatkasta pysähdyin heittämään puukalikan pyörätieltä, kun se oli hieman pahassa paikassa, pyöräilijöitä ajatellen. Samalla jäi kello pysähdyksiin. Korjailen garminin puolelle jos muistan. Stravan puolella korjaaminen ei onnistu.

i. TV 13+1,8km
Ei ne takareidet olletkaan kunnossa. Vitosen paikkeilla ne alkoi haraamaan vastaan. Yritin pitää juoksun rentona. 13km täyttyi sopivisti savelan liikennevaloihin. Siitä kotiin kevyesti hölkäten ja ylämäet kävellen.

Pe
a. 6,6km
Eilen joku napsahti lonkankoukistajassa kun laskeuduin taulumäeltä kotiinpäin. Nyt se tuntui jonkinverran. Eilen ei sattunut poveen mutta tänään palattiin arkeen. Tasaiset tuli ihan ok mutta pienikin ylämäki tuntui pahalle.

i. TV Kevyt 11,5km
Lonkankoukistaja sattui samalla tavalla kuin aamulla, kunnes ennen Ristonmaata nousin polulta pyörätielle. Sattui melkoisesti koukistajaan. Pystyin juoksemaan mutta sattui hieman enemmän ja huomenna sattuu varmaankin aika mukavasti.
Juoksun alkumatka sujui ihan ok, mutta loppu oli aika nihkeää. Meinasin jättää jo iltalenkin väliin. Ei oikein olisi huvittanut lähteä...

La
Ei olisi kannattanut lähteä viikonloppuna lakkasuolle. Porukaa oli niin paljon etten kovin kauan viihtynyt, satokin jäi vajaa puoleen siitä mitä edellispäivinä. Lonkankuokistajaa piti varoa hankalissa paikoissa, mutta muutoin se ei suolla vaivannut. Reissun jälkeen kuitenkin tuntui senverran että jätin illan juoksulenkin väliin. Tein sen sijaan hieman pidennetyn kauppareissun. Pyöräillessä huomasi että voimataso oli alhaalla. Tulihan tuota viikkoon muuta tekemistä kuin juoksua yli 11h!

Su
Heräsin ihan turhan aikasin, joten vaikka viivyttelin tuli lähdettyä viikon pisimmälle melko aikasin. Vaikka LK on muutoi kipeä, niin ihme kyllä se haitannut juoksua ollenkaan. Olihan se lopussa väsy mutta ei sellaista sippaamista kuin odotin. Hyvä viileä keli juosta :-) ...siitä huolimatta paino putosi lenkin aikana 1,7kg.

Alkuviikosta taisi olla yksi päivä ettei sattunut polveen. Kantapään ulko- ja sisäsivut edelleen kipeät. Nyt ne on alkaneet tuntua jo juoksun alussakin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti