perjantai 21. heinäkuuta 2017

Pe 21.07 Juoksua 10km

Pikkasen myöhäiseksi meni aamujuoksu kun piti touhuta tietsikan kanssa. Varmuuskopioinnit ei oikein onnistu ulkoiselle kovalevylle. Joskus aikaisemmin on kyllä onnistunut, muttei enää. Ei ymmara.

Lenkin alku oli taas yllättävän kevyttä vaikka lihaksisto on jäykkä ja vähän arkakin keskiviikon rykäisystä. Taas piti ottaa ylämäet tosi rauhallisesti. Ei ole vielä palautunut ja garminkin sen kertoi: "palautuminen kohtuullista".

Puoliltapäivin käytiin "juoksulounaalla" Miikan, Markun ja Jyrkin kanssa. Jouduin lainaamaan ruokarahat Miikalta kun ei löytynytkään rahapussia. Kotona sitten varmistui että se oli kadonnut menomatkalla. Pussissa oli tietenkin kaikki tärkeät pankkikortista ajokorttiin. Pankkikortin kuoletin heti kun varmistui ettei se ole kotona.
Seuraavaksi pyörällä takaisin kaupunkiin ja tilaamaan uusi pankkikortti visalla. Siinähän menee viikonverran ennen kuin uusi tulee ja uutta ei saa kuitattua vanhentuneella passilla... kele.
Samalla reissulla käväsin kyselemässä yksityiseltä löytötavatoimistolta. Samalla iski oikein kunnon ukkoskuuro. Yritin suojautua puun alle mutta ei se auttanut pidemmän päälle. Kotona olin sitten läpimärkänä ja edelleen ilman lompakkoa.
Googletin hieman passikuvien ja henkilötodistusten hintoja. Yllättäen passi on halvempi kuin henkilötodistus, No siinä menee tietenkin aikaa ennenkuin sen saa, mutta onneksi Miika tuli apuun käteisen muodossa. Siinä on reilu kaveri. Onneksi en pidä koskaan verkkopankkitunnuksia lompakossa. Saa edes rahan liikkumaan tililtä tilille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti