keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Ke 19.07 Kuormittava 10,5km

Eilen piti käydä aamusta lenkillä. Heräsin kuitenkin aamuyöllä ja kävin vessassa. Kun menin takaisin nukkumaan alkoi pieni pääsärky. Senverran särki kuitenkin ettei enää oikein saanut nukuttua. Jätin suosiolla lähtemättä lenkille. Eipä sitten jaksanut lähteä illallakaan kun ruokailun jälkeen alkoi väsyttämään niin vietävästi.
Tänä aamuna sitten satoi ja lämpötila oli alle kymmenen. Ei innostanut lähteä jolkottelemaan.
Oli kyllä lähellä että olisi jäänyt iltalenkkikin väliin. Lueskelin sängyssä lenkkivaatteet päällä ja odotin sateen loppumista. Kuuden jälkeen sade taukosi senverran että pääsi lähtemään. Lämpötila ab 12 astetta. Kyllähän se loppulenkistä taas satoi, mutta sillä ei enää ollut väliä kun oli lämpö päällä.

Tänään olikin tarkoitus tehdä kuormittava harjoitus. Ensimmäiset 4km meni alle viiden keskivauhtia. Sitten alkoi painamaan ylämäissä. Oli pakko hieman hellittää että jaksaa loppuun asti. Ihmeellistä että siinä vaiheessa alkoi takareidet puutumaan. Ajattelin jo että kävelen loppulenkin ylämäet ja annan kellon käydä. Tuli kuitenkin vedettyä kaikki mäet ylös, jopa Jussinparran jyrkkä tuli juosten ylös.
Garmin antoi palautumisennusteeksi 72h ja Trainin efect 5.0(1=>5) eli ylikuormittava.
Huomenaamuna näyttäisi olevan sateeton ja mukavan viileä ilma. Kai sitä pitää käydä hölkkäämässä joku erittäin kevyt.  ...tai sitten iltasella rullaamassa kevyt pyörälenkki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti