maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ma 02.06 Radalla

Aamuyöstä heräsin jostain syystä pyörimään sängyssä. Pari viikkoa olen oikeastaan nukkunut harvinaisen hyvin. Treeni tekee tehtävänsä ;-).  Mitäs sitä sängyssä pyörimään. Hyppäsin lenkkivaatteisiin ja käynnistin kellon klo 5. Laitoin reiteen tukisiteen ja lisäksi vielä kompressiotrikoot jalkaan. Vaikea sanoa oliko niistä apua. Kompressiotrikoita vaan en tykkää pitää lenkillä. Tulee tunne että reidet "hapottaa". Kompressiosukat on taas ihan ok, jos ne vaan pysyy ylhäällä. Juoksua Kotalampea kiertäen 6km-5:15/km ja +8°C.

Aamupäivästä olikin meno Palokan kentälle. Yhdistin siihen menoon omankin harjoituksen. Siksi teinkin pitkän lauantaina, että ehtii hieman palautua täksi päiväksi. Treeni: 13,1km: 4,1km+6x1000m/3min kävelypalautus+3km. Ajat: 3:46,4/3:45,0/3:43,7/3:40,1/3:39,2/3:31,8 =>avg 3:41,0.
Nyt reidessä oli ainoastaan tukiside ja sekin meinasi hieman valua. Tuntuihan se reisi, mutta onneksi ei meinannut nykiä missään vaiheessa. Lämmintä +11° ja takakaarteessa mukava vastatuuli. Täytyy jossain vaiheessa lyhentää tuo palautus normaaliin kahteen minuuttiin, mutta ainakin vielä mennään tällä kolmella minuutilla.

Iltalenkki meni hieman myöhäiseksi kun vedin myöhään iltapäivällä 1,5h:n päikkärit. Tulikin tarpeeseen. Lenkillä oli vielä aamupäivän lämmöt päällä kun juoksu tuntui niin kevyelle. Tarkoitus oli kyllä vetää hieman lyhkäsempi veryttelylenkki, mutta reitiksi muodostui Soidenlammen kieto latupohjia pitkin. Kävelin suosiolla pahimmat mäet. Juoksua 9km-4:52/km. +14°C.


2 kommenttia:

  1. Kolme lenkkiä päivässä !! Nyt alkaa olla tekemisen meininkiä.
    Hyvät tonnit.

    VastaaPoista
  2. No, olihan ne jo todistettavasti kovempaa kuin maratonvauhti.

    VastaaPoista