keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Ke 04.06 TV

Aamulenkki oli vieläkin hieman tahmea, mutta takareisi oli jo hieman parempi. Juoksua 7,6km-4:58/km. Sumuisen kostea keli +15°C, mutta tuntui paljon lämpöisemmälle.
Päivällä kävin katsomassa hipposhallilla Muta:n kynnystestisuoritusta. Mielenkiintoista nähdä saadaanko sieltä minkälaisia tuloksia ulos. Mittaus ei mennyt ihan nappiin. Testin päälle kävimme vielä Hurrikaanissa lounaalla.
Iltalenkki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Homma lähti niinsanotusti lapasesta. Alkumatka Alballe on pääosin alamäkeä, eli vauhti oli hieman suunniteltua kovempaa, mutta ajattelin sen tasaantuvan kun pääsen tasaiselle. Pidin juoksun rentona, mutta eipä se vauhti hidastunut, vaan kiihtyi. Ei ollut tänään minkäänlaista tuntumaa vauhtiin. Tavoitekeskivauhtihan olisi ollut 4,38...4,40/km. Ennen lenkkiä oli mukava ukkoskuuro, mutta sää selkeni ja tyyntyi. Oli siis todella hiostava keli. Lämmintä +24°C. Treeni: 20,7km-4:20/km-ks161
Taisipa mennä taas huominen harjoitusohjelma uusiksi. Otin kyllä välittömästi lenkin jälkeen Fast:in palautusjuoman ja söinkin välittömästi suihkun jälkeen, mutta taitaa olla turha toive vetää huomenna reipasta.




2 kommenttia:

  1. Ei yhtään hullumpi treeni - alkukesän parhaita!? Itselläni oli ihan vastaava lenkki eilen...

    VastaaPoista
  2. Hyvä kehittävä treeni, vaikkei ihan ohjelman mukaan mennykkään ;-)
    Katselinkin dataasi polarin sivuilta. Voisin lähteä jokukerta osaksimatkaa mukaan, kun vaan sopii ohjelmaan. Hyvin selkee esittämistapa polarilta. Pistähän useamminkin jakoon.

    VastaaPoista