sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Su 26.02 Vko 8

Su -
Ma -
Ti -

Ke:
a. 3,5km
i. 4,7km

To
a. 5,3km
i. 10,4km - 4:55/km

Pe
a. 5,3km
i. 4,9km

La 4,2km

Su Hiihtoa 23,6km - 4:58/km

Tänään kävin kahta viikko vaille kolme vuotta jälkeisen tauon jälkeen hiihtämässä. Eilen hain sukset varastosta ja laitoin pitoalueelle pohjavoidetta valmiiksi ennenkuin laitoin ne parvekkeelle jäähtymään. Luisto aluelle en tehnyt mitään. Olin silloin kolme vuotta sitten laittanut ne kesäteloille ja laittanut luistoalueelle parafiinin. Todennäköisesti jonkun kovan pakkaskelin jäännöspalasta, sillä ei ne tänään oikein luistanut. Eipä sillä tosin ollut väliäkään... Ennen lähtöä laitoin pitovoiteet vielä varmanpäälle. Tänään sattui olemaan Jyväshiihto, joten ladulla oli hieman ruuhkaa. Alkumatka Ladun-majan kympillä mentiinkin mummonhiihtoa, mutta mihinkäs minulla kiire :) Aika hyvin se hiihtorytmi löytyi näinkin pitkän tauon jälkeen, kiitos hyvän lihaskunnon. Käsissäkin tuntui olevan yllättävän hyvin potkua. Olinkin taas unohtanut kuinka hauskaa tuo hiihto on :)

Juoksupuuhat on jäänyt vähille polven takia. Pienen kivun vielä kestää juoksun aikana, kun siihen on jo tottunut, mutta leposärky alkaa olemaan hieman liikaa! Ei viitsi enää kiusata itseään pidemmillä lenkeillä kun tietää juoksun jälkeisen säryn. Hiihto olisi nyt paikallaan vaika päivittäin. Turhauttaa vaan lähteä työmatkailun jälkeen vielä erikseen lenkille, kun on jo tottunut työmatkalenkkeilyyn.

Päivän reitti:

3 kommenttia:

  1. Samansuuntaset on mietteet. Polvi täl kertaa pahin riesa ja sivakoita rupijan hiplaamaan kohta. Kivutonta kevättä!

    VastaaPoista
  2. Pitäiskö meidän perustaa ryhmä: VV=vaivaiset veteraanit ;)

    VastaaPoista
  3. Varmaan pitäs. Sinne olis kyllä kovastiki varmaan tunkua. Koitetaan silti kituutella kaikesta huolimatta. (ainaki ens kesään).

    VastaaPoista