keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Ke 29.02 Karkauspäivän kolme treeniä

a: TV Kevyt 10,7km - 5:08/km. -4℃
ip: TV Kevyt 5km - 4:56/km. 0℃
"i": Hiihtoa (P) 30,0km. 0...-1℃

Tälläistähän voisi tehdä vaika "joka päivä", jos ei tarttis käydä töissä. Näinhän se on että työnteko häiritsee harrastuksia ;)
Aamulla oli pyörätiet aurattu ihan kiitettävän hyvin ja tossu piti. Kulku ihan kohtalaista.
Iltäpäivällä lähdin töistä hieman aikasemmin(15:30), jotta ehdin hiihtämään mahdollisimman paljon valoisan aikaan. Kotona kuivat päälle ja suksien harjaus + pehmeämpää pitoa vanhan voiteen päälle. Ladulla olin hieman ennen puolta viittä. Alussa ei oikein pitänyt eikä luistanutkaan, jota osasin hieman odottaakin. Latu oli sen verran liippaantunut ettei edes terva nolla oikein tarttunut siihen. Pehmeään lumeen se kyllä tarttui hieman liiankin hyvin. Oikeastaan vasta viimeisellä vitosella suksi pelasi kaikein parhaiten. Vitonen ennen loppua vedin oikein kunnon lipat alamäessä. Hiihtäjät oli auranneet sen verran että latu-uralla oli kunnon polanne, mikä imaisi toisen suksen ja sitten mentiin. Onneksi oli yleisöä :)

4 kommenttia:

  1. Kieltämättä niinä päivinä, kun virtaa riittää, keli suosii ja fiilis on kohdillaan liikunnan täytteinen päivä on sitä parasta herkkua :)
    Hieno päivä sulla takana!

    VastaaPoista
  2. Hyvä päivä tosiaan.

    Taisit tulla eilen aamulla vastaan Laajavuorentiellä siinä ennen seittemää ? Mä tosin autolla, ajoin hippoksen parkkipaikalle ja kävin siitä hipsimässä 4km aamuverryttelyn ennen töihinmenoa. Onko järkee vai eiiiii, onko järkee vai eiiiiii.

    VastaaPoista
  3. No järkee ei tosijaankaan ole, mutta nuo työt kyl häirittee harrastamista jatkuvasti ja raskaasti, kuka lie järetön keksinny koko touhun. Jarilla hieno siivu.

    VastaaPoista
  4. No, joo. Ei tarvinnut mennä aamulla salille vetämään penkkipunnerrusta ;)

    Eihän tässä tosiaan ole järkeä missään. Aamulla nousta ylös kun illalla pitää mennä taas nukkumaan. Pitää kroppa kunnossa kun se loppupelissä "hajoaa" kumminkin... jne. ...mutta on se kuntoilu kuitenkin hauskaa silloin kun ei satu mihinkään ja kulkee. Välillä vaan tuntuu että ne päivät on harvassa. Nautitaan siitä silloin kun se on mahdollista :)

    Joo muta, sama mies taisi olla. Olisit töötännyt ja tullut seuraksi.

    VastaaPoista