sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Su 18.12 Pitkähkö p#sk#ss# kelissä

Empä olisi uskonut että se vetää noin loskaksi. Yksin lenki kuitenkin olisi tullut huomattavasti lyhyempi. Tänään oli tämän vuoden suurin porukka kasassa. Parhaimmillaan meitä oli jopa yhdeksän juoksijaa! Kahdeksan lähti Savelan risteyksesta klo 10:35. Garmin ei oikein halunnut tänään löytää sateliitteja ja sainkin kellon käyntiin vasta Savelassa. Kiersimme Jyväsjärven, josta Vaajakosken moottoritien puoleinen osuus oli kuitenkin sula. Muutoin lenkki olikin melkoista loskajuoksua. Kengät ja sukat oli aivan litimärät! Tänään taas huomasi että porukassa tyhmyys tiivistyy ja välillä jutut oli sen mukasia ;=)
Kilsoja tälle päivälle ~23 ja tälle viikolle vaivaiset ~80. Huomattavasti enemmän kuitenkin kuin viimeviikolla. Aamuisin vielä limaisuuttta, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Jospa ensi viikolla saisi taas sata rikki...

3 kommenttia:

  1. Jari älä hauku kavereita, kohta sulla ei ole enää lenkkiseuraa!

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että siellä vejellään noin isolla porukalla! Kelit on ollu pikkusen haastavat viime viikkoina.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti nämä pikkasen haastavat kelit loppuis. Kun tämä taudinpoikanenkin alkaa olla paranemaan päin, niin toivoisi hieman inhimillisempiä kelejä. Epsanjassa ei ole jäätä ja loskaa...ainakaan niin paljon kuin täällä ;)

    VastaaPoista