lauantai 29. lokakuuta 2011

La 29.10 Maastolenkki

Iltapäivän lenkki suuntautui latupohjille ja poluille. Välillä tosin polutkin häipyivät. Vielä voi juosta maastossa, jos ei pelkää kenkien kastumista ;) Kilsoja 12,3 - 5:23/km. Maastossa tosin kannattaa unohtaa kilometrivauhdit :) Tulipan taas hyvää koordinaatioharjoitusta ja vasen reisi, joka on aivan jumissa, ei olisi tykännytkkään tasaisella juoksusta.













5 kommenttia:

  1. Hienon näköisessä maastossa oot vääntäny. Tollaset lenkit on joskus todella hyviä keholle, mutta varsinkin mielelle.

    VastaaPoista
  2. Osittain tutun näköisiä maastoja, kylläkin retkeilyn tiimoilta. Onko ihan peruskamera käytössä?? Ja vauhdistako näitä kuvia tulee otettua? :D

    VastaaPoista
  3. Juu, mukavan näköstä maisemaa oot lenkin lomassa silmäilly. Siinä "koppa" ja silmä lepää, eikä tarvihe joutavia ajatella.

    VastaaPoista
  4. Tosimukava katsoa näitä kuvia täällä kivikylässä. Samalla aivan kuin juoksisi lenkkiäsi, tuosta se on menny ja tuostakin...

    Niin millä merkillä kuvaus on suoritettu?

    VastaaPoista
  5. Jaa, eipä oma kommentti olekkaan tullut eilen läpi. A:lle kerroin olevani aivan samaa mieltä yms. Viimeisiä hetkiä kun pääsee luonnon helmaan. Kyllä se talvi sieltä tulee ja sitten taas juostaan samoja katuja uudelleen ja uudelleen...

    L:lle että se jyrkänne taisi olla ainut tunnistettava paikka. Siellä pitää käydä aina ihailemassa maisemia, kun juoksee ohi. Valitettavasti kameralla ei saa maaston korkeuseroja esiin. En viitsinut ottaa pokkaria mukaan ja järkkiri ei kulje lenkillä ;) Nappasin sen sijaan vain känykän taskuun. Palauttavalla lenkillä pitää olla aikaa pysähdellä edes sen verran että saa napattua kuvan :=)

    U: Ei siinä ehdi ajatella joutavia, muutoin on nenä turpeessa ;) Oli taas välillä sen verran haastavaa maastoa. Näin on kuin sanoit. Koeta saada koipi kivuttomaksi ennen torrea!

    T: Onneksi tästä kivikylästä pääsee hyvin helposti sellaisiin paikkoihin ettei uskoisi kaupungin olevan likelläkään. Ihan Nokialaisen kännykällä näpsin noita kuvia. Joskus kuvien tunnelma on tärkeämpää kuin kuvan laatu ;)

    VastaaPoista