lauantai 15. lokakuuta 2011

La 15.10

Tänään piti vielä hyödyntää latupohjia kun sinne vielä pääsee. Hieman oli puhditonta menoa. kevyttä hölkkää Soidenlampi kiertäen 10,2km - 5:07/km. Keli oli loistava, mutta siitä olisi nauttinut enemmän esim muutaman tunnin vaelluskävelyllä kameran kanssa ilman juoksun tuomaa väsynyttä tuntumaa...
Eilen pyörittelin hieman palloa jalkapohjan alla mutta ei siitä ainakaan vielä ollut mitään apua. Täytyy pitää pallo näkyvissä että muistaa hoitaa tuota jalkapohjaa. Itse jalkapohja ei tosin ole kipeä, mutta säteily tuntuu sisemmän kehräsluun vieressä ja luulen että juurisyy on jalkapohjassa.
Nyt on ollut muutamana päivänä sellaista kutinaa että pitäisikö sitä vaan alkaa treenaamaan kunnolla. Polvi on mikä on, mutta ei se ole mennyt harjoittelemalla pahemmaksi. Ennenminkin keventely ja lepo on sille pahasta. Tulehdus siellä voi hieman helpottaa, mutta ei kalkkeuma varmaan mihinkään häviä. Reilun kolmen viikon päästä tietenkin on paljon viisaampi kun mangneettikuvat tulkitaan, mutta mitäs jos sieltä tulee kehoitus juoksun lopettamisesta, eikä lupausta/aihetta tilanteen korjaamisesta. Vieläköhän Frankeen voisi ilmottautua ja pääsisikö sen kunnialla läpi? ;)

1 kommentti:

  1. Tietääkseni Frankkessa voi ilmoittautua vielä paikan päälläkin. Sinne vaan!

    VastaaPoista