tiistai 10. toukokuuta 2011

Ti 10.05 Savion lenkki

Tänään ei ole ollut vapaa-ajanongelmia :) Puoli kuuden jälkeen töistä suoraan lenkille ja 2h 10min pyöräilyä. Lenkin jälkeen jäin vielä suustani kiinni Matin kanssa. Päivälliselle pääsinkin sitten vasta klo 21... onneksi ei tarvinnut kuin lämmittää se. Savion lenkki on kyllä yksi parhaimmista pyörälenkeistä. Kilsoja tuli 63,7 ja keskinopeus 29,4km/h. Vielä Savelassa se oli 29,7 mutta ei riittänyt paukut viimeisissä ylämäissä pitämään sitä päälle 29,5:n, vaikka yritin ;) Lisää vaan jerkkua reisiin. Huomen aamuna taas punttisalille hakemaan sitä jerkkua ;=)

3 kommenttia:

  1. Nyt vaikuttaa jo pahasti siltä että täällä kasvaa fillarimies... ei maratoonari paljoo lisäjerkkua reisiin tarttis, ainakaan sun tapauksessa...

    VastaaPoista
  2. Kyllä se vauhti vaan kasvaa pyörän päälläkin. Jos näin keväällä liikahtaa noinkin kovaa, niin kyllä siihen loppukesästä tulee samoilla tuntemuksilla muutama kilometri tunnissa lisää pidemmilläkin matkoilla.

    Aerobinen pohja sinulla on varmasti kunnossa, mutta pyöräily on lihaksistolle kuitenkin niin eri tekemistä verrattuna juoksuun, että säännöllisellä totuttelulla "kunto" nousee huimaa vauhtia.

    VastaaPoista
  3. Ei tässä Muta ole nyt paljoa maratoni mielessä kun ei pääse yhtään juoksemaan. Saattaapi olla että nuo reidet saa lisää massaa lähikuukausina, vaikkei kyllä tarvitsisi.

    Joo olen Maunu huomannut että eri lihaksillahan pyöräilyssä mennään kuin juoksussa. Toisaalta pystyy tekemään pitkiäkin treenejä kun ei tule iskutusta lihaksiin. Kolmen kympin juoksulenkin jälkeen jalat on aika muusina kun taas reilun satasen pyörälenkin jälkeen ei tunnu edes pahalle jaloissa. Olen saanut jo pienen jumin päälle noista lenkeistä. Voi ola että kerta-annokseni on hieman liian pitkiä... Nyt tulee hieman lepoa tämän Nivalan SM-maasto reissun takia. Kivahan se on olla välillä turistinakin kun ei itse "tarvitse" kisailla :)

    VastaaPoista